Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si, že Marian Jurečka je muž na svém místě a že dokáže posunout KDU-ČSL zpět k hranici 10%. Při vší úctě k odstupujícímu předsedovi - nebyl moc viditelný.

1 0
možnosti
Foto

Marek Výborný řadu věcí odpracoval. Medializace měla následovat. Ale jinak s první větou souhlas.

0 0
možnosti
Foto

No nesmysly a mýty tu píšete VY.

Jurečka několik let ve vládě s babišem seděl ačkoliv jste původně tvrdili, že je to pro Vás problém. Váš vlivný člen Čunek několikrát jasně prohlásil, že vláda s Babišem a ANO není problém.

Lidovci už v minulosti mnohokrát ukázali, že dokáží zcela otočit hlavně když jsou u Koryt..

0 3
možnosti
Foto

A volbou Jurečky jste se pravděpodobně poslali mimo sněmovnu-pro ty kterým vadí spolupráce s Babišem bude posledním hřebíčkem do rakve a nikoho nového jeho volba nepřinese-ti kdo jsou pro Babiše budou volit ANO.

Na druhou stranu s Vámi v čele by ze snemovny vypadli zcela jistě ne jen velmi pravděpodobně.

0 3
možnosti
OU
OU
Foto

Díky moc za tyto podněty. Podobné schéma jsme před časem navrhovali. Možná stojí za to znovu oprášit a mediálně to zvednout. Souhlasím, že by lidé měli mít individuální výpisy o tom, kolik si zaplatí a co je z jejich pojištění placeno. To by se změnil přístup lidí k životu.

0 0
možnosti

R^

Volba Mariána Jurečky za předsedu mne potěšila! Vnímám jej jako mimořádně dobrého člověka. Je vás ve vedení více. A na tom musíte stavět!

Vedení lidovců by mělo být složeno z politiků, kteří žijí praktickým křesťanstvím. Konfese není rozhodující, ale rozhodující je návrat člověka k autentickému Ježíši Kristu. Takovéto kvalitní lidi potřebujeme ve sněmovně! Ježíš Kristus se stává kvasem v naší společnosti a tento kvas potřebujeme i ve vedení země! Bez této orientace KDU-ČSL jsou lidovci ve sněmovně zbyteční!

Ve veřejném prostoru nám totálně chybí skutečná pravicová politika! Byl bych rád, kdyby konzervativně pravicoví lidé měli koho volit!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Vždy lidem vysvětluji, že podobné věci nejsou o jednom člověku, ale i o celém týmu.

0 0
možnosti
JP

J28a66n 20P90a27v80l61í89k

30. 1. 2020 17:04

"Lidé mnohdy neví, co říkáme my a co opoziční strany. I naše dobré návrhy v oblasti sociální či v oblasti ochrany vody a půdy se potom ztrácejí v tomto opozičním rybníku.", pravil pan Jurečka na posledním sjezdu KDU-ČSL. Jinými slovy, uplácejme si svoji bábovičku a vykročme vstříc novým zítřkům kolaborací s Babišem. Jurečka proslul jako velký bojovník za přimíchávání biopaliv do pohonných hmot v zájmu Babišova Agrofertu ve vládě B. Sobotky, jako ten, kdo prosazoval protiústavní zákon, jehož cílem bylo uspokojení restitučních nároků oprávněných osob v podobě náhradního pozemku - tzv. restituční tečku, v oblasti zemědělství jako zastánce a podporovatel velkozemědělců. Strana, která má v čele takového člověka, je nevolitelná.

1 2
možnosti

A tak opět budeme všechny politiky a strany hanobit, pokud mají zájem na vítězství kvalitní, čestné politiky? :-)

0 1
možnosti
DR

Velká škoda, že jste tu kandidaturu vzdal. Na druhou stranu, vzhledem k tomu Vašemu třetímu kandidátu, při vyslovení jehož jména mi vstávají vlasy na hlavě, to mohlo dopadnout i daleko hůř.

0 4
možnosti
Foto

Nic není ztraceno: Vše je o kompromisech a obrovské práci.

0 0
možnosti
OP

Předpokládám, že s M. Jurečkou se v parlamentu udržíte. Ty řeči o tom, že se do vlády netlačíte, jsou ovšem liché, každý krok vaší strany (ODS, TOPky či ČSSD nevyjímaje) nasvědčuje tomu, jak urputně tam chcete. Od tzv křesťanskodemokratické strany by jeden spíš očekával pracovní nasazení, otevřenost a také skromnost, ale v reálu jde jen o mocenské tahanice a v současnosti i o to, kdo přečůrá Babiše. Jenže všichni používáte jeho triky, ale na něho nemáte, on je přece estébák. Všichni byste si měli ozřejmit, že estébácké manýry zabalené v jakémkoliv hávu, jsou svinstvo

2 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.