Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P89e60t84r 84H90a51n32n11i76g

11. 1. 2020 10:06

Musím s politováním konstatovat, že pan Zdechovský udělal v předvolebním vyjadřování směrem ke své straně hrubou chybu. Je demokratem a chápu, jak to myslel. Tato krátká větička o 22 členů KDU jiné orientace mu asi zavřela cestu k srdcím svých voličů na Moravě i když ho mnozí tam považují za nejvhodnějšího kandidáta na předsedu. Škoda.

0 0
možnosti
MT

Bohuzel, tento stat vecnou nenasytnosti a proflaklou politikou vyrabi bezdomovce jako na bezicim pase...

2 0
možnosti
MS

A tak to je pěkné, že pán má takovou péči. Škoda, že pan spolustraník neporadil ... Šojdrové, aby se starala raději o podobné případy, než o budoucí potenciální teroristy...8-o8-o8-o

1 0
možnosti
Foto

Vase priklady nejsou uplne stastne vybrane a vicemene popisuji u nas tak casto rozsirenou predstavu, ze mame na vse pravo, a to za vsech okolnosti ... vim, ze to nezni prilis lidsky, ale napriklad tu slecnu a jeji rodinu nikdo nenuti zit po dobu lecby i nadale ve Znojme, ze .... ano, je to hrube zjednodusene, vim

0 3
možnosti
LH

Stát si na sebe upletl bič z lidských práv, ale sám nemá bič na povinnosti. Takže musí zajišťovat všelijaké služby, ne vždy nutné, ale vždy nákladné...a následně vybrat vyšší daně. A potom nezbývá na ty opravdu potřebné.

3 1
možnosti

Politik nemusí být populista! :-)

0 0
možnosti
JD

J49a98n 92D24ř74í61m62a62l

7. 1. 2020 15:08

Pane Zdechovský, máte pravdu, že ti, co potřebují pomoc, ne vždy se pomoci dočkají. Současná vláda určitě mohla a měla udělat víc. Je ale pravda, že příběhy o tom, kdy lidé v nouzi nedostali příspěvek na něco, co by si zasloužili a museli se vybírat víčka pro konkrétní věc, kterou potřebovali, je i z minulosti, dávno před ANO, opravdu hodně. V kolika vládách byla KDU, v kolika celkově současná opozice a tyhle "lumpárny" se děly i předtím, bohužel. Sám bych byl velmi rád, kdyby jsme nemuseli číst o tom, že člověk nedostane kolečkové křeslo, pomůcky pro postižené děti, nebo mu zamítli větší invalidní důchod z nepochopitelných důvodů.

4 1
možnosti
KK

Cože? Vláda největšího lidumila co nekecá a maká, nekrade, nelže, zachraňuje nás před asociální politikou tradičních stran a Kalouskem, chrání nás před imigranty, vzorně čerpá eurodotace, za letošek rozdá 600 milionů na elektromobilitu, navyšuje dárečky voličům po desítkách miliard, má investiční plán na desítky dopředu v nepředstavitelné sumě, zapomíná na ty nejpotřebnější?

Asi to nejsou voliči, nebo je jich málo. :-/

8 3
možnosti
MH

Protože mám ve svém okolí také takové případy zcela nespravedlivého přístupu státu vůči postiženým lidem, kteří se snaží nebýt jen na obtíž, a zároveň jako dětský lékař urgentní péče se opakovaně setkávám s lidmi, kteří mají peňez více než dost, přestože v životě nepracovali, ale i tak je stát finančně podporuje velmi bohatě, protože patří do skupiny obyvatel, u níž se evidentně bojí kriminálních a jiných důsledků, pokud by tato byla ponechána bez prostředků, ptám se vás pane Zdechovský, co proti tomu můžeme dělat? Tedy proti tomu prvému.

7 0
možnosti
Foto

Záleží na okolnostech. Ale v těchto dvou případech to je na podnět na ombudsmana.

0 0
možnosti
AV

Nechci se vám v tom hnidopišsky rýpat, ale neudělal jste v tom druhém případě chybu při přepisu? Mentální úroveň sedmiletého dítěte sice znamená doživotní nesamostatnost člověka, ale přece jen to není tak úplně nutnost péče 24/7 ani důvod k tomu, že by se nemohl hýbat.

(Ty těžké případy mentálního postižení, které znám, zůstaly obvykle na úrovni dítěte nejvýš ročního.)

1 2
možnosti
Foto

Díky za reakci. Ten člověk se sám prostě o sobe nepostará.

2 0
možnosti
JH

J77i37ř70í 95H70o94l61ý

7. 1. 2020 6:47

Lidi neblbněte prosím.

Uvědomte si že tato vláda musí někoho uplatit - chudší a jednodušší lidi, a také někde ušetřit, aby jí zbylo na zemědělské a jiné dotace pro svého předsedu a agenta STB.

Takže asi takhle.;-D

8 5
možnosti
JN

Nezapomeň si vzít prášek na hlavu.

3 4
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.