Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jinak si myslím, že byste mohl pozvednout jako předseda lidovce nahoru, bohužel od doby Luxe jste neměli kvalitního předsedu a už vůbec ne zastánce tradičních hodnot, ten nynější se zdál OK, bohužel rodinná tragédie ho nutí k odchodu, čehož si u něj vysoce cenímR^tak držím palce, stran a lidí ctící tradice je jako šafránu.

7 1
možnosti
JS

To co se děje kolem muslimů a muslimských nelegálních migrantů není samosebou, tohle někdo organizuje a financuje a to včetně neustálých propagačních článků. To je z toho všeho docela zřejmé, nakonec na člunech jsou z 98% jen samí mladí muži při síle, ženy zůstaly doma, aby mohly rodit další roznašeče islámu, jen mi uniká cíl této kampaně na průnik co nejvíce muslimů do Evropy. Ono to vždy financovala SA a některé další muslimské země, to se dá i chápat, když po nich prorok Mohamed chce rozšiřování islámu všemi možnými způsoby, ale nechápu tu změnu v evropské společnosti, která se tisicíletí úspěšně porobě islámem brání a najednou je s tím smířená a dokonce sama aktivně strká hlavu do oprátky a toto dokonce podporuje i papež:-(.

15 1
možnosti
PF

P12e56t14r 20F55r70ý89d87e80k

2. 12. 2019 15:38

Od te doby, co se lide odklonili od krestanstvi, prijali stat jako jeho nahrazku a upadli do tezke dekadence. Velky stat (= socializmus), ktery z principu nenavidi krestanstvi, protoze nechce, aby lide meli moralni zasady, nechce, aby lide ctili desatero, nechce, aby si zeny peclive vybirali muze, nechce podporovat rodiny (radeji si volice importuje), nechce, aby lide podporovali svou komunitu a resili charitu soukrome v ramci ni. Sice to ve vysledku znici v podstate celou civilizaci, vytvorenou krestany, ale to je statu, jeho predstavitele zajimaji jen nejblizsi volby. Snad nemusim rikat, ze soucasti tohoto velkeho statu je i cely byrokraticky moloch EU, ktery se od lidi snazi vzdalit jak jen to jde.

A zcela zblbnulo i to, co melo byt moralni vedeni krestanske cirkve. Soucasny papez je naprosto smesny, byt krestan, tak asi konvertuji k islamu... Takze se nedivim, ze cesty zpet a odklon od velkeho statu se proste neuskutecni. Vetsine lidi vyhovuje nejaky lidr jejich zivotu, protoze bez nej si pripadaji nervozni/osameli/ztraceni atd atp a soucasne krestanstvi nenabizi v podstate nic (nerikam, ze je to snadne).

3 3
možnosti
JK

On už je to holt u různých náboženství takový zvyk ty druhé likvidovat. Křesťané nebyli lepší.

3 15
možnosti
Foto

Žijeme v 21. století. Proto bychom se podle toho měli chovat.

8 0
možnosti
DR

Mimo mísu. Pane Zdechovský, gratuluji k podání kandidatury na nového předsedu KDU-ČSL. Doufám že zvítězíte. R^

9 1
možnosti
Foto

Děkuji, definitivní rozhodnutí bude na sjezdu.

1 0
možnosti
Foto

P64e58t89r 41H91a32n42n12i56g

2. 12. 2019 13:18

Pane Zdechovský. Jděte do toho. Držím palce. Konzervativců s jasným názorem na zachování tradic našeho kontinentu je potřeba jako sůl

20 0
možnosti
Foto

Tomáši, dnes jsem se dočetl, že se chcete utkat o možnost pozvednout KDU. Jděte do toho! Držím jako byvší člen palce. Po Josefovi Luxovi to šlo s křesťanskou demokracií u nás s kopce. A váš zájem o otázky, které jiní cudně pomíjejí, což je i pronásledování křesťanů, jsou pro Vás jen dobrým vysvědčením.

16 0
možnosti
Foto

Děkuji Miroslave. Moc si toho od Vás vážím

0 0
možnosti
Foto

P25e92t60r 73H67a21n76n22i69g

2. 12. 2019 12:45

Souhlasím s autorem článku. Mluvil jsem na začátku krize se syrským patriarchou Řehořem III, který varoval před budoucí genocidou křesťanů. Křesťany v Sýrii chránil režim Bašára Asada. Tam, kde později vládl Islámský stát nastalo nejenom pro křesťany, ale i pro jiné, byť muslimské nebo částečně muslimské denominace - Jezídy, Alavity a pod., peklo. Bohužel nikdo, nejenom u nás, (měl tehdy přednášku u Strahovského kláštera v hotelu - myslím, že se jmenuje Linde), ale i jinde v EU nevěnoval mediální pozornost. Jednotným názorem bylo, odstranit režim Bašára Asada.

13 0
možnosti
Foto

Tak já si vzpomínám na křesťany z Iráku,kteří přišli k nám....ten rev, že zde žádné migranty nechceme.Opravdu křesťanská pomoc plná lásky a světla.

5 13
možnosti
JD

:-/ ovšem i mezi křesťany se vyskytne pakáž .. a tihle byli přímo ukázkoví

5 0
možnosti
BG

Nebylo by lepší se na ta náboženství a bohy prostě vykašlat? Člověk přece může být slušný, zdvořilý a empatický i bez ní.

6 9
možnosti
JB

J70a52n 19B57u70r94i24a78n

2. 12. 2019 9:17

Nikdo Vás dnes nenutí, abyste v něco věřil. A tento blog je o tom, že my, západní společnost, chráníme kdejakou menšinu, ale na křesťany kašlem. A raději o nějakém jejich útlaku ani neinformujeme veřejnost. Aby se to dostalo do zpráv, tak to musí být desítky mrtvých.

26 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.