Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je to ještě horší. Vlastně druhý extrém. Protože kurz ČNB nikde nedostanou, ani teoreticky. Možná paní ministryně ani netuší že je něco jako kurzy pro PRODEJ a NÁKUP. Ale jedna lepší zpráva za druhou. Příští rok se otevře ještě míň dálnic než letos. Na nové železnice půjde asi o 10 miliard míň než letos. Ale důchodci a voliči jsou koupeni. A to je to hlavní, to se počítá.

26 0
možnosti

A rozprodávají se rezervy materiálů za dvě miliardy, které by se přitom mohly prodat až ve chvíli, kdy by nám skutečně teklo do bot.

7 1
možnosti
AM

A93d68a79m 13M40a27l51ý

26. 11. 2019 10:46

Voličům ANO to nevadí. Tak vo co jde?! ;-D

Voličům ANO nevadí téměř nic. Možná jim trochu vadí ty neustálé útoky na vůdce.

Tak mě napadá zda tento článek také nepatří k těm ,co zpochybňují výsledek voleb!? :-P

24 1
možnosti
PD

Zapomněl jste dodat, že výsledek "demokratických voleb"! Na tom si příznivci totalitních vlád nesmírně zakládají (když se jim to hodí).;-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.