Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J92a69k62u52b 62H16o52z43a

21. 11. 2019 8:41

Jéžiš, Vy jste si nevšiml, jaký si tenhle spolek dal název? ;-)

3 0
možnosti
Foto

Já ano ;-) Ale v některých televizích ne.

4 0
možnosti
MA

Pokud Reikerås ziskal zpet svou advokatni licenci, jak tvrdite, proc neni uveden v rejstriku praktikujicih advokatu? Odpovim za vas - licenci zpet neziskal, protoze naposledy v roce 2018 byl odsouzen.

Pokud me pamet neklame, zadal vas na vasem FB o pomoc s udelenim azylu v CR a to v dobe, kdy byl vyhlasen jeho bankrot. Dokonce se odvolaval na kontakty v Evropskem parlamentu a mam za to, ze mel na mysli prave vas :D

2 0
možnosti
MA

Muzete sdelit, kdy dostal Reikerås zpet advokatni licenci? A proc tedy neni uveden v registru praktikujicich juristu a advokatu?

1 1
možnosti
MA

pane Zdechovsky, chtela jsem od vas strucnou odpoved misto palce dolu, ale je mi jasne, ze ani vy nevite, kdy vas guru reikerås dostal licenci, protoze ji nikdy zpet nedostal! Takze jak je u vas obvykle - opet lzete :D

0 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, dobře a přehledně napsáno. Nedejte se. Za mně karma a R^

6 1
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Strnade, mockrát děkuji. Nebojte, to nemám v úmyslu :-)

2 0
možnosti
Foto

Pošlo kdy od levičáků něco dobrého?

5 0
možnosti
IN

Nikdy jsem ty stránky nenavštívila a nehodlám na tom nic měnit. Vám díky za vaši práci, nenechte se znechutit.

7 0
možnosti
Foto

To naštve když někdo na Vaše sprosté lhaní poukaže;-D

Oháníte se, že manipulátoři používají argumentaci ad hominem, ale přesně to je to co běžně používáte Vy.

Viz dnešní článek:

...kterému šéfuje dnes údajně už bývalý spolupracovník extrémistických levicových skupin napojených na ruskou propagandu v době, když chtěli Američané u nás umístit radar.

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=736218

Zvlášť pikantně pak zní Váš bod 5 (volně pararázuji)"...když nemáš argumenty hoď tam Rusko..." opět jste se v první citaci našel;-D

nebo

Všechny, co nesdílí přesvědčení o tom, že Barnevernet dělá vždy jen to nejlepší možné, dlouhodobě na sociálních sítích osočují, leckdy jsou reakce skutečně neadekvátní a útočné. I v popisovaných 4 článcích a následných diskuzích pod nimi na FB manipulatori.cz se objevily až hysterické reakce na:

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=736218

Nic neprokazujete, nevyvracíte ale jen hodnotíte svým úhlem pohledu své oponenty.

4 16
možnosti
PJ

P54a88v72e62l 86J50á75š27e90k

20. 11. 2019 14:29

Vy fakt píšete o "sprostém lhaní"?

Fakt to není fór,

5 1
možnosti
PJ

P15a72v84e84l 17J87á71š70e75k

20. 11. 2019 11:49

Pane poslanče, Cemper je neobolševický darebák.

K tématu: my ještě máme s Norskem diplomatické styky a norský majetek v ČR nebyl vyvlastněn, do doby než vrátí unesené české občany? Myslím si, že naši paragáni by tu jejich "těhotně" korektní armádu porazili za dva dny a chlapci Michalákovi by tady byli epes-rápes, jak se píše v Rychlých šípech.

Jste jediný politik který se levicově-fašistické bandě brání, proč si Vy, nezaložíte stranu a na lidi typu Mišky Novákové se nevykašlete?

Určitě je spousta křesťanů, nebo nás co uznáváme křesťanské kořeny naší civilizace, co byste se jim jako lídr opravdu líbil. R^

7 1
možnosti
JV

J50i67r33i 82V98r84a69b74e13c

20. 11. 2019 14:50

Když někdo nesnáší Zemana, Pitomia a Klausův clan nemusí být právě bolševik. Pro mne jsou ti jmenování rudo-hnědí neo a exbolševici. Ten poslanec se také furt točí jak korouhvička ve větru.

3 2
možnosti
LB

Jedná se sice o věc osobních útoků na pana Zdechovského a tedy věc nepříliš velkého veřejného přesahu, nicméně dobře ilustruje práci serveru Manipulatori.cz.

Závažná je však jistě skutečnost, jak se dotyčný spolek nekriticky a hloupě zastává norského Barnevernetu.

Když vidím, jak dnes spousta lidí s vážnou tváří tento server doporučuje jako vzor pravdy, třeba včetně vysokoškolských pedagogů, tak nevím, zda si mám zoufat, nebo se smát.

Podstata věci je jasná: Manipulatori.cz a jejich podporovatelé prostě hlásají svoji propagandu a vyřizují si účty s těmi, kteří vyjádří nepohodlné názory či sdělí nepohodlná fakta.

21 2
možnosti
Foto

Napsal jste to velmi přesně. Namísto hledání faktů slouží tento server k napadání oponentů. Podle mě když se přerodí na A2larm, tak OK.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.