Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč SE bojuje proti emisím u aut a proč SE trvá na elektromobilech? SE nebojuje a netrvá, proti emisím a pro elektroauta bojuje EU, ne nějaké SE. A proč to dělají? Těžko říct, ale možná proto, že Německo má obrovský problém s elektřinou.

1 0
možnosti

R16a64d21e50k 55K41o93h45u98t

1. 10. 2019 18:07

To se jako máme všichni stát vegany či vegetariány? A mít zdravotní problémy, kterými tito kolikrát trpí?

2 1
možnosti
Foto

Důvodem, proč severské státy chtějí omezit konzumaci a dovoz "červeného masa", je mimo jiné to, že největšími vývozci jsou Brazilci a ti kvůli tomu kácejí deštné pralesy (aby vznikla nová pastviště), neboli plíce matičky Země. Takže logiku to do jisté míry má, navíc, pokud na jednu stranu upozorňujete na problém s vykácením lesa pro větrnou elektrárnu, nemělo by být tak obtížné pochopit tuto pohnutku, ovšem a to je stará logická poučka ... chcete-li, aby někdo používal logiku, začněte u sebe ... ;-):-)

2 0
možnosti

M19a21r12e33k 53P75e73c58h

1. 10. 2019 21:00

Souhlas. Začněte u sebe. Třeba s těmi "plícemi matičky země".

0 0
možnosti

Svět je zaplaven plastem.Vše zabaleno v plastech.Já jsem generace kdy brambory atd.nám nasypali do vlastní tašky,do druhé tašky pečivo a ostatní potraviny zabalené převážně v papíru. Dnes má všechno vlastní obal a samozřejmě z plastů.

4 0
možnosti

Spalovaní fosilních paliv při přepravě osob a zboží je bohužel totální technicky přežitek min.15 let.Prolomit ropnou loby a 50% je hotovo Věřím že min.70 % majitelů osobního auta je ve skutečnosti vůbec nepotřebuji.Do 3.5 km nikdo nepotřebuje jezdit ale jezdí takových spousta.Do vzdálenosti 12km pěšky nebo na kole nikoho nezabije ale lidé raději riskuji infarkt.Lidé jezdí do obchodu 200m autem.Města a obce by měly vybírat mýtné při vjezdu vozu kde sedí jeden člověk.

0 5
možnosti

Tak povídejte - jak mám stihnout dát ráno děti do školky, dojít 12km pěšky do práce, pobýt tam 8.5 hodiny, nakoupit jídlo, dojít pěšky 12 km zpět a vyzvednout děti? Pozn: školka otevírá v 6:45 a končí v 16:45.

3 0
možnosti

Já teda považuju za logické věřit fyzikálním zákonům. CO2 a metan zvyšuje skleníkový efekt, to se nedá okecat. Každé snížení je prospěšné. Samozřejmě je potřeba nenechat fanatiky prosadit některé zhovadilosti, ale neustále odkládat účinná opatřeni taky nejde. S tím zákazem červeného masa ve městem provozovaných jídelnách není zrovna dobrý příklad. Rozhodně by to nezpůsobilo problémy v zemědělství. A argumentace pouští a devastací půdy je taky mimo. Každý ví, že jeden z důvodů rychlého rozšiřování pouští v Africe je sucho a spásání zbytku travy skotem a kozama.

Tak jsem se vypsal, a jdu si dát roštěnou na houbách. ;-D

0 0
možnosti

I tady je zajímavý názor: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/jeremy-clarkson-se-tvrde-oprel-do-grety-thunberg-rika-ze-je-to-rozmazleny-fracek/

Zakažme červené maso? Což ale taky v důsledku znamená hladomor!! Protože přestaveme chovat skot = nebude mléko,jogurty,tvaroh... Hodně lidí přijde o práci.

No, vítejte v jeskyních prvobytně pospolné společnosti!

1 1
možnosti
Foto

Omezení konzumace masa nijak nebrání chovu skotu pro mléko

1 0
možnosti

Diskuse o ekologii by měla být především vyvážená.

Pokud se tedy někde sejdou chytří a vzdělaní lidé a začnou diskutovat o klimatu, měli by být přizvání, v rámci rovného přístupu, i lidé hloupí a nevzdělaní.

2 3
možnosti
Foto

Však ono se tak děje a proto to tak vypadá. ;-D

4 0
možnosti

Máte pravdu Tomáši, ale proti změně klimatu není potřeba bojovat. Člověk může dělat co chce a stejně nic neovlivní.

5 1
možnosti

Stejně, jako nemá smysl bojovat s nemocemi.

Stejně umřete.

6 3
možnosti

Se změnami klimatu není třeba bojovat. Je třeba se jim přizpůsobit.

8 1
možnosti

Tak jasne, my se na to vykaslat muzem. Deti budou muset bojovat a vnuci budou uz asi mit smulu.

0 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.