Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

L81u12d22ě85k 76J87a10š59a

16. 9. 2019 10:15

V naší firmě potřebujeme neustále pracovníky, takže klidně i tyto lidi. Zatím ti, co přišli, vydrželi v průměru tak 2-5 dní, pak toho sami nechali. Prý dávky jsou pro ně lepší. Takže je to paradox. ÚP platí dávky stovkách zdejších Rómů, ale my máme hned vedle nábor na desítky zaměstnanců nástupem ihned. Nemyslím, že je chyba na straně zaměstnavatelů. Že je nikdo nechce je jen lživá výmluva.

24 0
možnosti
JS

Na to jak chce rom práci už bylo tolik skvělých vtipů, dokonce kdysi byly i scénky v TV, dnes nemyslitelné, protože romské organizace by se zvencly.

8 0
možnosti
Foto

Dobrý den Tomáši, potřebujeme a to vzájemně taky důvěru.

1 0
možnosti
Foto

jak mám mít důvěru k někomu, kdo mi pravidelně plundruje zahradu a vykrádá sklep???

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.