Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a28n 23R74á71ž

2. 9. 2019 17:26

Když začnou společně tvořit universální dokument o rodině muslimové,křesťané, konzervativci i pokrokáři pocházející ze všech možných kultur, který má vyhovět všem, nemůže vzniknout něco jiného než proklamativní paskvil, který až na pár utopistických idealistů, nebude stejně nikdo brát vážně. Pro OSN se to už stalo tradicí, vyrábět libě znějící dokumenty, které nikdo vážně nebere.

OSN se díky tomu stala organizací žijící ve svém vlastním "akváriu", kde jedinou respektu hodnou částí je Rada bezpečnosti, čímž zcela ztratila smysl pro který byla těsně po válce založena.

6 0
možnosti

Ono je takových institucí, které časem ztratily smysl a zpronevěřily se svému poslání, vícero. Např. EU...

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli znáte rozdíl mezi ironií a sarkasmem ( "Pozn. autora: Komentář obsahuje ironii a sarkasmus"). Použití prostředků ironie a sarkasmu se totiž vzájemně popírá. Ani jedno však nepopírá podstatu toho, co chce autor vyjádřit. Pokud jste tedy nemysle úplně vážně to, co jste napsal, v což doufám, měl jste uvést, že je to nadsázka tj. hyperbola. Pokud jste to vážně myslel, docela mě děsí, že jste tím kým jste a reprezentujete svým způsobem občany, tedy i mě.

0 5
možnosti
Foto

Ano znám a v některých částech jsem byl ironický a v některých částech jsem byl sarkastický - neříkám, že je takový text. Jinak mohl jsem tam napsat i nasázku nebo to, že si prostě z toho dokumentu dělám legraci

;-)

4 0
možnosti
Foto

Je třeba si představit všechny tyhle dobře placené zaměstnance OSN, EU. humanitních neziskovek atd. Vydělávají si relativně slušné peníze a trápí je současně pocit zbytečnosti, podobně jako generála v míru. A tak ve snaze to napravit se začnou snažit něco svého vymyslet. A protože všechno užitečné už bylo vymyšleno, nezbývá než se pustit do opaku.

9 0
možnosti
Foto

Všechny ne, ale některé určitě ano ;-)

0 0
možnosti

Souhlas!

Například takoví muslimové si do tradiční rodiny ve nenechají mluvit, stačí navštívit libovolnou no-go zónu.

Obraně tradiční rodiny by hodně pomohlo snížení věkové hranice, kdy může být dívka provdaná, na třináct let, tak jak je tomu u církevního práva.

Mohl byste se o to, pane Zdechovský, když už jste ten europoslanec, zasadit, jde o křesťanskou hodnotu!

1 1
možnosti
Foto

To je spíše otázka na české poslance :-) EU o těchto věcech nerozhoduje.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS