Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J49i38r77i 30T61i53c28h71y

6. 8. 2019 17:10

Na "zapade" jsou hlavnim nebezpecim utoky islamistu, cernosske "riots" - kde se utoci na policii, zapaluji se auta a obchody, je mnoho zranenych, privaly neprizpusobivych privandrovalcu, ale co hlasaji na priklad Demokrate v USA? Hrozi bilym raismem a bilym extremismem!

9 0
možnosti
Foto

P91e78t90r 23J74o21h26n

6. 8. 2019 12:37

Taková bezpečná země to byla :-/

22 0
možnosti
IB

I96v10o 95B60o87u32š80e

6. 8. 2019 10:17

Nikdo nic nezlehčuje. Ale vám uniklo, nebo chtělo uniknout, že opravdové teroristické bombové útoky, ne jenom házení granátů jako mezigangová válka jugoslávských gengstrů, spáchala Nordiska motståndsrörelsen. A to fakt islámští přistěhovalci nejsou.

1 15
možnosti
PB

?????? nevidím v článku nic o islámských přistěhovalcích. Zřejmě trpíte nějakou obsesí.

17 0
možnosti
SB

Problémem dle výše zmíněné Pauliny Neuding je, že podle převládajícího mínění v politické diskusi musí být tyto zločiny chápány v socio-ekonomických termínech

.........................................

1950: "Kefalín, musíte myslet politicky."

2019: "Kefalson, musíte myslet v socio-ekonomických termínech."

17 0
možnosti
LB

Švédsko se svým vysokým podílem migrantů v obyvatelstvu a odmítáním řešit s nimi spojené problémy je zmenšenou ukázkou přístupu celé EU, protože EU je to, co rozhodne Německo, eventuálně Německo a Francie, byť by ostatní státy měly jakýkoli jiný názor.

Ostatně, už jen samotné dosazení bývalé německé ministryně obrany do vrcholné pozice struktur EU naprosto jasně ukazuje, že Německo se ohledně zásadních věcí v EU s nikým bavit nechce, nebude a rozhodne si co chce a jak chce. Většina občanů EU do té doby netušila, kdo je nějaká paní Leyenová, a mžikem oka předsedá ta osoba Evropské komisi.

Je zřejmé, že přístup Německa a Francie je v zásadě stejný jako Švédska: Nic neřešit, nechat problém zhoršovat a ustupovat na celé čáře, od legalizace pobytu nelegálních migrantů formou nejprve "trpěných" po tiše přiznaný trvalý pobyt, od zavírání očí nad muslimským pronásledováním Židů po opakované výroky nejvyšších soudních institucí, že dětská manželství jsou v pořádku.

V takové EU být nechci a není-li to možné změnit, nechci být v EU vůbec.

43 3
možnosti
SB

Většina občanů EU do té doby netušila, kdo je nějaká paní Leyenová, a mžikem oka předsedá ta osoba Evropské komisi.

...................

Souhlas s touto vaší větou. .

O to směšnější mi připadali někteří pravidelní blogeři a pravidelní diskutující, tedy příslušníci již ustálené eurohujerské skupiny na IDNES, kteří okamžitě po jejím zvolení na ni pěli ódy, že už si dlouho mysleli, že by to byla ideální volba, a teď se ta volba uskutečnila.

Nevěděli nic, jenom ze sebe dělali chytré. Kdyby byl zvolen kdokoli jiný, tak by psali totéž.

15 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.