Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, POPIŠ PROSÍM, CO BYS DĚLAL - ZCELA KONKRÉTNÍ KROKY

a) být starostou Malme

b) být ministrem vnitra Švédska

c) být hlavou moci Švédska

Zcela konkrétně...to je třeba...díky...

0 0
možnosti

I60v46o 73B89o90u85š76e

10. 8. 2019 10:28

Podle čeho vlastně soudíte, že se něco zlehčuje?

0 2
možnosti

I30v47o 91B83o97u52š15e

11. 8. 2019 21:36

Záporně ohodnotit otázku........ co na to říct..... a nebýt vymazán.

0 1
možnosti

Malo se to vi, ale Svedsko ma mimo polonacisticke minulosti take problemy s antisemitismem.

Sve o tom vi pani Barbara Lerner Spectre, reditelka European Institute for Jewish Studies ve Stockholmu. Dovolim si zde uvest klicovou myslenku, kterou uvedla v rozhovoru, ktery muzete shlednout zde: https://www.youtube.com/watch?v=oZ1BRHBErH8

Nejdrive angilcky original, pak cesky preklad:

"I think there's a resurgence of anti-semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural and I think we're going to be part of the throes of that transformation which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It's a huge transformation for Europe to make they are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role but without that leading role and without that transformation Europe will not survive"

"Myslím, že došlo k oživení antisemitismu, protože v tomto okamžiku se Evropa ještě nenaučila, jak být multikulturní a myslím si, že budeme součástí problémů té transformace, která se musí uskutečnit. Evropa nebude monolitickými společnostmi, jaké byly kdysi v minulém století. Ve středu toho budou Židé. Je to obrovská transformace pro Evropu, aby se nyní dostala do multikulturního režimu a Židé budou nesnášeni kvůli naší vedoucí roli, ale bez této vedoucí role a bez této transformace Evropa nepřežije."

Vsechny narody Evropy, ktere sympatizovali z Hitlerem a ucastnily se na holokaustu musi byt zmultikulturalizovany. Zmensi se tak riziko dalsiho holokaustu a Zide maji na takovou trnasfomaci po svych zkusenostech plne pravo.

1 1
možnosti

pardon ..."sympatizovaly" :-P

0 0
možnosti

Švédsko se postupně stává zemí, kde místo normálních zákonů bude platit právo silnějšího..

4 0
možnosti
Foto

Asi bych neřekl, že to platí obecně ve všem. Ale prostě jsou tam problémy, které se přechází mlčením. Bohužel.

0 0
možnosti

Pane Zdechovský, proč tedy Vaše stranická kolegině paní Šojdrová sem chce přivést co nejvíce 25ti letých sirotků, kteří by nás také tak podobně obohatili jako Švédy? Nejste v té straně trochu schizofrení?

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, moc nevím, jak Váš příspěvek souvisí s tím, co jsem napsal?

1 3
možnosti

Nesmysl, kdyby k takovým útokům ve Švédsku docházelo, nepochybně bych se o tom se zpráv ČT dozvěděl.

15 0
možnosti

Bohuzel mate pravdu, takzvane konspiracni reportaze ze Svedska, jak je levicova media a jejich privrzenci radi oznacuji, toto ukazuji jiz davno. Utoky granaty ve Svedsku velmi zdomacnely. Nidko nic nedela, kazdy se boji byt i neco rict. svedove se stehuji ze Svedska pryc, na skolach naprosto selhala inkluze a po marnych pokusech nakonec zacali vyucovat v arabstine (to znamena, ze do 20 let je arabstina jeden z urednich jazyku Svedska).

Spousta lidi tu pise, ze co nas zajima nejake Svedsko... Ano musi nas zajimat, protoze progresivni ultralevice nam dava stale Svedsko za priklad fungujiciho socialismu. To ze tam prevazne z zen tvorena vlada postupne rozdava duchodove penize, ktere predchozi vlady desitky let sporily, aby se svedove meli dobre, to uz nikdo nerika. Svedsko je odstrasujici priklad pokusu o integraci ekonomickych migrantu do spolecnosti.

Bohuzel svedove jsou velmi mili a hodni lide, nemaji sanci bojovat s tim co si tam nechali vyrust. Na to bude muset prijit nejaky reznik, ktery to vezme opravdu silne do ruky a bude vedet, na co tito lide, co pachaji tyto ciny, slysi.

A vy pane Zdechovsky, vy byste mel byt v EP prvni kdo by mel bit na poplach, aby tyto informace byly ve vsech mediich po cele EU, aby lide vedeli presne do ceho nas politicky korektismus dostal, aby i levicaci pochopili, jak velmi se myli.

10 0
možnosti
Foto

Myslím, že pokud sledujete mé kroky a mé texty dlouhodobě, tak víte, že já mluvím o věcech otevřeně.

2 0
možnosti

Světem obchazi strašidlo. To strasidlo se jmenuje "politicky korektni" neomarxisticka evropska júnyje.

14 0
možnosti
Foto

Politickou korektnostní se občas maskutje neshcopnost některé věci řešit nebo jak říká Dominik Duka - strkání hlavy do písku.

3 0
možnosti

J29a19n 44B11u13b77e56n

6. 8. 2019 18:58

Těším se na moment, kdy česky politik (Zdechovsky) se bude angažovat a řešit stejnou intenzitou české problémy, jako ho trápí problémy Norska, Svedska a dalších. Psát o barnevernetu je snazší než si přiznat, ze mezi námi žijí hovada, co umláti tři lete dítě k smrti a stát zcela selhal při jeho ochraně, nebo je snazší psát o Švédsku, než si přiznat, ze u nas kriminalita jen kvete a ruskojazycne a jiné gangy ovládají některá místa stejně. Psát o cizích totiž nenuti k vyvozeni politické zodpovědnosti vlastní a partaje, kterou háji. Pan Zdechovsky vi, co se děje špatně všude v Evropě, ale ve vlastní zemi pro zlepšení udělal konkrétně co?

1 25
možnosti

Je naivní myslet si, že problémy ostatních zemí EU se nás netýkají. Jinak hádám, že s interními problémy ČR bude lepší obracet se na poslance Parlamentu ČR ;)

24 0
možnosti

J48i50ř33í 37H28o39l37ý

6. 8. 2019 18:10

Problém se časem vyřeší sám !

A to tak, že některý nešťastný pozůstalý po bombovém útoku prostě a jednoduše omezí lidnatost Švédského parlamentu.

4 0
možnosti
Foto

Moc jsem nepochopil pointu. Můžete to rozepsat?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS