Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

"Co udělají Norové, když zjistí, že Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku uznal už neskutečných 26 stížností rodičů na jednání barnevernetu?"

Obávám se že nic. Budou mlžit jako obvykle.

14 0
možnosti
JF

J33i25ř54í 80F54o40g25e40l

30. 7. 2019 11:56

Když si to člověk přečte, tak ho, bohužel, veselá mysl opouští.

12 0
možnosti
LB

Děkuji panu Zdechovskému za jeho dlouhodobou angažovanost i medializaci kradení dětí norskou sociálkou.

Co se Evropského soudu pro lidská práva týče, je to instituce oddaná nikoli právu a spravedlnosti, nýbrž mocenskému centru EU, tedy Německu a jeho ideologiím multikulturalismu a perverzního pojetí lidských práv. Odtud se odvíjí i rozsudky tohoto soudu.

11 3
možnosti
Foto

A víte o tom, že ESLP je instituce Rady Evropy? Tedy mezinárodní organizace spojující 47 zemí a s EU to má společné tak to, že členské státy jsou také členy? A ještě matoucí název a sídlo také ve Štrasburku.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Rada_Evropy

Spíš si proto myslím, že si to pletete s Evropským soudním dvorem sloužícím v Lucemburku, to už je instituce EU.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.