Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P51e33t29r 49B34u16r81i20a14n

18. 7. 2019 11:26

Karma, souhlas. Údajnou křivárnu nelze kompenzovat jinou křivárnou. Takhle totiž komunisté a okamurovci zdůvodňují nutnost zdanění oněch restitucí. Že totiž samotný zákon byl špatný a nespravedlivý a zdanění to vyvažuje.

Je až neuvěřitelné, že Okamura přirovnává EU k nepříteli, protektorátu a nacistům, jak vyplývá z jeho výrazu "kolaborovat" = spolupracovat s nepřítelem. A je zajímavé, že se sám snažil vecpat do europarlamentu 21 kandidátů a sedí mu tam dva. Je to stejné, jako by moravský partizán za války vstoupil do NSDAP a wehrmachtu a jeho syn k SS. Ve dne střílí směrem k lesu, za šera přeběhne a v noci zase střílí z lesa ven.

11 3
možnosti
Foto

Děkuji Petře. Myslím, že si sám škodí. Koukla jsem kolik lidí v Trikoloře jsou bývalí členové SPD. A opravdu desítky...tak asi tak.

1 0
možnosti
Foto

J23o49s89e76f 89B12á33r84t98a

18. 7. 2019 11:24

Zkuste napsat o paní Šojdrové, jak posílala mejly v evropském parlamentu před volbami místopředsedů.

4 3
možnosti
Foto

A jakou sovislost to má s tématem?

2 1
možnosti
Foto

No, nevím, jestli si umím spočítat dvě a dvě, ale jedno vím jistě - kdyby se šlo do historie a ke kořenu věci, tak bychom museli nutně dojít k tomu, že to byla především katolická církev, která ke svým majetkům přišla kdysi ne zrovna košer způsoby. Její majetek pocházel z práce a doslova i z krve obyčejných lidí (inkvizice...), kteří ve své době museli být všichni povinně farníci. Kdo nebyl, trpěl, viz Židé, nebo lidé z církve vyobcovaní. Z toho mi plyne, že to byli nejen komunisté, kteří mají v souvislosti s majetkem církve nálepku - zloději...

11 15
možnosti
PB

P44e38t91r 18B80u19r77i89a54n

18. 7. 2019 11:32

Co se týče té práce obyčejných lidí, máš zřejmě na mysli desátky. Potom tedy věz, že církev u nás tehdy spravovala a financovala řadu věcí v obci nezbytných pro chod společnosti. Různé matriční knihy, školy, špitály, invalidovny...Kostely, hřbitovy aj.

Mimochodem, kolik ty platíš daní dneska ty, když víme, že desátek bylo 10%?

12 1
možnosti

R^

Díky za inforamce! Názory okamurovců a komunistů jsou vskutku nedemokratické a občansky riskantní! Díky!

:-)

14 1
možnosti
VV

Bodejt by nebyly. Zakladem hnede barvy je preci ruda.

8 0
možnosti
VM

Celé církevní restituce a výše vyrování jsou natolik kontroverzní, že v tom nevidím problém :-)

2 17
možnosti
Foto

Tak to měl stát řešit u soudu.

0 0
možnosti
AZ

Použiji váš nedávný slovník. Jste nemehlo.

2 7
možnosti
Foto

To nemohlo ale dokázalo získat post místopředsedy jednoho z největších výboru EP (sociální věci, 110 členů) a koordinátora největší frakce ohledně kontroly dotaci.

5 0
možnosti
JP

Pane Zdechovský, pokud jsem správně četl, to co napsal pan Okamura, tak to, že vy chcete na svou zemi v EU žalovat ne jí žalovat. To je sakra rozdíl. Tak zkuste nelhat.

2 15
možnosti
PD

Správně jste to nečetl. Co takhle si ještě jednou, pomalu, hezky slovo po slově, přečíst první větu příspěvku pana Okamury? Ani nemusíte celou, a abyste nemusel dlouho hledat, tak jsem jí pro vás dokonce vykopíroval "Český poslanec žaluje svou vlastní zemi v Bruselu!".

Než začnete druhého urážet, aby nelhal, možná by to chtělo nejdříve nelhat sám.;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.