Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

U kamarádky před barákem, jednou za půl roku cirkus stojí, doporučuji se podívat někdy kolem...Rv

5 0
možnosti
Foto

Navštívil jsem přepadově řadu cirkusů, abys se skutečně podíval na situaci společně s veterináři. Opravdu jsem byl mile překvapen, kolik mýtů o tom koluje. Opravdu doporučuji tam zajít.

1 3
možnosti
PD

cirkus je relikt 19. století a nechápu, proč by všechno staré mělo být automaticky nějakým echt kulturním dědictvím

8 2
možnosti
Foto

Cirkus je relikt 19. století? Co jsou další relikty 19 století? Úcta k rodičům? Prarodičům? Úcta k autoritám? Tak nějak se mi zdá, že zde diskutuje (na blog iDnes) pouze jedna skupina s lidí s jedinými správnými a doporučovanými názory. Myslím si, že by se do diskuze měla pustit i ta většina, která se vyjadřuje ve volbách.

9 3
možnosti
PD

tak doufám, že lidi budou hlasovat "nohama" a cirkusy prostě zajdou na nezájem diváků. že mají obrovské problémy už teď dokládá jejich agresivní marketingová taktika. Na plakátech zásadně neuvádí výši vstupného, vetřou se do školy a rozdají žákům vstupenky "zdarma". Ta vstupenka je svázaná s tím, že bude s doprovodem dospělého (kolik ovšem zaplatí, zjistí až u pokladny). že na jednoho dospělého může jen jedno dítě, to už je taková skrytá perlička. 6e se na štaci nedají dodržet podmínky ustájení a odpovídajícího výběhu je jasné každému, kdo někdy viděl cirkus někdy stanovat

2 2
možnosti
Foto

klasická úvaha od života odtrženého úředníka a přitom stačí navštívit jakýkoliv zvěřinec jakéhokoliv cirkusu a přidat toršku empatie.

10 0
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte a hned několikrát. A. nejsem odtržen od života. B. za poslední 2 roky jsem navštívil s veterináři několik zázemí cirkusů. Vím, o čem mluvím.

1 2
možnosti
Foto

Dobrá demagogie,cirkus jako součást kulturní identity?Kdysi bylo součástí naší identity i přivazování psa k boudě na celý život, přístup ke zvířatům se prostě není a je to jen dobře.Pokud chci vidět zvířata jdu do ZOO a ne jako kdysi do cirkusu... svět se prostě mění.

10 4
možnosti

J30a78k33u54b 19Š56o21l81c

11. 7. 2019 8:31

Tak v ZOO se mají určitě lépe než v cirkusu.... Jinak cirkus je opravdu přežitek, dívat se na cvičená zvířata je obskurní zábava a nedělalo nám to doma problém vysvětlit to i dětem.

8 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.