Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P58e36t67r 66B58u81r70e26š

12. 7. 2019 18:46

Cirkus se zvířaty je přežitek, zvířata jsou chována v nevyhovujících podmínkách, trpí v zoologických zahradách natož v podmínkách cirkusů. Peníze až na prvním místě. A už vůbec nechápu proč to řeší kdejaký bonzák.

1 6
možnosti
Foto

Ke klíčovým návštěvníkům cirkusů patří děti. A ty ta Rvm chodí hlavně kvůli zvířatům. Artisté a žongléři je zase až tak nezajímají. Zákaz drezury zvířat v cirkusových představeních znamená tedy v podstatě likvidaci cirkusů.

2 1
možnosti
MG

Zda sa, ze cely tento prejav je - uplne v style Zemana, Babisa a vsetkych tych, co maju demokraciu radi iba v den volieb - jednoducho o znepokojeni tym, ze z ludovej peticie vzislo nieco, co sa nezamietlo pod koberec. Keby to nariadili urady, ktore maju vladne spicky pod kontrolou, je to v poriadku, ze ano? Kto vie, nabuduce mozno z nejakej peticie vzide oddelenie cirkvi od statu, alebo vyvodenie zodpovednosti uradnych osob vratane tych vladnych spiciek tam, kde sa jej zatial uspesne vyhybaju. Argumenty typu "keby to bolo naozaj zle, nikto by o to nemal zaujem" by boli na smiech, keby neboli na plac...snad vam ich niekto pripomenie, az sa niekedy zase budu prejednavat adopcie deti gaymi, alebo legalizacia marihuany, a krestanska demokracia bude obhajovat svoj nepisany titul majstra sveta v merani dvojitym metrom. Dovtedy jedine, co vy mozete doporucovat Slovakom, aby si v tom brali priklad z Ceska, je miera vplyvu nabozenstva na politiku.

1 0
možnosti
JM

Zajímá mě kdo z kritiků má aspoň nějaké zkušenosti z chovem zvířat v cirkusech.

Pokud jste na tom jako já a vaše zkušenosti se zakládají na tom že jste jako dítě navštívili cirkus.

Nemyslíte že by bylo lepší nechat na státní veterinární správě.

2 1
možnosti
Foto

A vy máte nějaké zkušenosti...?Veterinární správa řeší pouze to,zda je zvíře dobře živeno a není brutálně bito. Nic dalšího ji nezajímá....

2 0
možnosti
JK

Že máte svůj názor na chov zvířat v cirkuse - to chápu. Ale ty Vaše argumenty v diskuzi viz. chov a výcvik policejních koní, výcvik psů a srovnávání chovu cirkusových zvířat s chovem rybiček v akváriu jsou opravdu komické. Tím jste opravdu hluboce klesl. Rv

2 3
možnosti
JS

J70o21s24e37f 42S96u53k

12. 7. 2019 7:56

od lidí, kteří demonstrují "vyšší etiku" asi neočekávejte souhlas, spíše od nich schytáte své..Ale já s českou cestou také souhlasím.

8 3
možnosti
ND

Doufám, že cirkusy už budou bez zvířat, co kdyby se nějak inovovaly?

5 6
možnosti
Foto

Jsou už dávno různé cirkusy i bez zvířat. Můžete si vybrat.

5 2
možnosti
TT

Nevím, pane Zdechovský, jak to v tom štrásbursko-bruselském Klubu nikým neposlouchaných mluvičů dokážete vydržet. Vždyť jste tam mezi samými aktivisty!

0 0
možnosti
PV

P74a12v72e55l 15V44é39b58r

11. 7. 2019 17:20

Tak nevím. Dnes jsem svému štěněti poprvé nasadil náhubek, protože to jednak nařizuje předpis a druhak ten trouba se snaží sežrat kde co. Zjevně bylo náhubkem frustrováno a snažilo si jej sundat a nelíbilo se mu to. Nebudu za to popotahován? A nebudu trestán za to, že ho naučím dávat pac?

8 4
možnosti
Foto

To je dost hloupá demagogie a celkem zbytečná,zákon na Slovensku se cvičení a předvádění psů netýká.Plati jen pro určité druhy zvířat.

5 7
možnosti
Foto

P71e91t24r 64H21a37n13n19i58g

11. 7. 2019 16:33

Docela by mě zajímalo, kdo a podle jakých kritérií vybírá do rubriky doporučované příspěvky. Ačkoliv můj příspěvek má 7 plusů a pouze 1 minus, tak vůbec není uveden v této rubrice a jsou tam i příspěvky +2 - 2. Zase cenzura i v tomto případě?

4 9
možnosti
Foto

Vy jste zde první den?Vás příspěvek byl jen odpověď na jiný příspěvek v diskuzi.Proc se ztrapnujete?

8 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.