Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 1
možnosti
Foto

Díky, opakovaně na to upozorňuji. R^

2 0
možnosti
PB
Foto

K tomu spěje každý stát, který si vyhrazuje právo , vlastnit své občany.

25 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

MZV by mělo pro naše občany vydávat varování o těchto praktikách! Tak jako varují úřady naše turisty před chováním dopravní policie v Chorvatsku nebo Rakousku. A samozřejmě předvolat velvyslance Francie a požadovat vysvětlení. Jednalo se o naše občany?

28 0
možnosti
JR

J68a47n 89R14i44c33h48t84e46r

20. 6. 2019 14:16

Probůh, přečtěte si to ještě jednou.

3 1
možnosti
LB

Dobrá věc se zdařila a já děkuji panu Zdechovskému za jeho roli v tomto případu. Velice by mě zajímalo, jak důslední ve starostech o děti jsou francouzské úřady v případě cizinců z řad migrantů, kdy je sice pochopitelné, že je rodiče nemohou vychovávat v luxusu, nicméně "pochopitelné" a především tiše tolerované je to, že je podrobují ženské obřízce a dalším krutostem. Vskutku by mě zajímalo, zda jen při podezření na jakýkoli takový případ vždy vyráží sociálka a kordon francouzských četníků.

61 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.