Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Mám iRobot bez Wi-Fi a kamery, funguje a jsem v klidu. Model 2017 

2 0
možnosti
Foto

A to si neumíte připojení na wifi vypnout? A máte nějak zjištěno, co ta kamera zabírá? Můžete sem hodit přesný typ toho vysavače?

1 0
možnosti
LB

Všechno, co má kameru a je online, může být zneužito a taky to zneužito bývá.

Osobně bych se těžko ubránil tomu, abych jen při návrhu smlouvy s prvky, které uvádíte, nedal dotyčnému prodejci rovnou pár facek.

Je však třeba přemýšlet: Koupím si krám, který mi šmejdí po bytě, má kameru a připojení k internetu. Ikdybych se k ničemu smluvně nezavázal, tak se toho přístroje může zmocnit hacker a špehovat mě.

1 0
možnosti
Foto

To se nemůže stát, protože hackery EK zakázala, teď už jen dořešit výrobce a nemůže se nám vůbec nic stát. ;-)

1 0
možnosti
AN

Doprčic. Tak už jsem natočen při sexu. To se asi číňani smějou...

0 0
možnosti
VV

Co videj? Ze mate pod posteli smeti? Ja bych teda tomu vysavaci neprogramoval parkoviste u stropu. ;-D

2 0
možnosti

Nedávno byla v rádiu expertka přes roboty, a ta říkala, že by si robotický vysavač nikdy nepořídila. Je to normální práskač...všeho.

1 0
možnosti
Foto

Patří jí to, ať si luxuje sama. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Rada: neberte si robotický vysavač do lože, když tam erotujete. Dále - nač potřebujete wifi u vysavače?

Robotický vysavač máme už dlouho, kameru ani wifi nemá. Inu, dnešní dobá činí pro technickým nevzdělancům strašlivé potíže.

A co takhle notebook? A mobil? Také mají kameru a wifi, a tutově Vás šmírují celý den. A nahrávají přes vestavěný mikrofon. A to nemluvím o televizorech!

Všude jsou špioni!

Ale hlavně, že má GPDR! :-)

1 1
možnosti
Foto

Amicusi, o Vás už mají v CIA několik TB choulostivých záběrů. ;-D

1 1
možnosti
LS

Ač považuji v podstatě za přínosné, že jste se obrátil na Komisi a že vám odpověděla tak, jak odpověděla, přesto mi přijde tento postup malinko zvláštní. Pokud se mě pokusí nějaký obchodník, řemeslník nebo firma nějak podvést, oklamat nebo dokonce okrást, tak se přeci nebudu primárně obracet na Komisi ne? Mě by zajímalo, co vám odpověděl výrobce daného vysavače na váš dotaz, je-li souhlas nutný, případně na upozornění, že vynucený souhlas je neplatný a výrobce/prodejce se tím dopouští minimálně nekalé praktiky. Za mě by náprava měla vést primárně tudy, než přes Komisi, kde v případě, že by o tom nevěděla nebo na to nebyly nástroje, by náprava trvala roky.

0 0
možnosti
Foto

On to má z toho, že si pořádně nepřečetl návod a nerozuměl mu. Já než něco koupím, tak na netu projedu všechny možné informace.

Jenže humanisti, ti budou mít ve věku robotiky stále větší potíže.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.