Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za článek a děkuji také, že jste ochoten to pojmenovat a uchopit. Zajímavé je, kde se tato problematika ujala. Evropu a celý "západní" svět pálí dobré bydlo, tak se zaobírají blbostma jako je gender. Tam, kde se musí obyvatelstvo ohánět, aby vůbec přežilo, tam je nějaký genger vůbec nenapadne.

1 0
možnosti
JC

J89i15r59i 53C31e38e

22. 5. 2019 9:33

Co ty holky (a kluci) z genderu vlastně chtějí? Prachy a moc. O nic jiného nejde.

Vymyslet "problém" a pak na jeho "řešení" čerpat dotace, to je podstatou činnosti podobných organizací.

Nedávno jsem absolvoval školení v genderu, kde nám jeden soudruh na vlastní oči vyprávěl, že mezi mužem a ženou není absolutně žádný rozdíl, že námi vnímané rozdíly jsou výsledkem předsudečné recepce, výchovy a vlivu prostředí. Na vše samozřejmě existují vědecké studie.

Ve druhé hodině nám pak vysvětlil, že mezi mužem a ženou existují zásadní rozdíly, a že žena je díky svým biologickým dědičným vlastnostem kvalitnější lidskou bytostí, neboť dokáže efektivněji využívat svůj mozek. I na tato tvrzení existují vědecké studie.

Pokud by u mě genderista zazvonil u dveří a nabízel mi podobnou přednášku, "oknom by som ho vyhodil a ešče by som ho vo vzduchu do ric inakopal". U managementů firem, vedoucích úřadů, nebo ve veřejných institucích mají ovšem z nějakého důvodu tito šarlatáni dveře otevřené...

0 0
možnosti
OP

Mně se to jeví tak, že úchyláci/čky požadují po občanech veškerá možná privilegia + obdiv k jejicha úchylárnám a bohužel, společnost na to přistupuje

1 0
možnosti
JM

J27i48ř43í 47M55a15c35h

21. 5. 2019 9:20

Myslím, že jsou na světě důležitější věci, než tzv. genderová rovnost. Starosti těchto žen a peníze Billa Gatese bych chtěl mít. Jde o pseudoproblémy lidí, kteří by se měli vážně zamyslet nad návštěvou psychiatra.;-D

0 0
možnosti
JT

J42i66r27i 50T54i46c72h43y

17. 5. 2019 17:39

Pro zacatek: gender je nesmysl, je to gramaticky vyraz, jde o pohlavi, jenze ti posahani se v anglictine bali slova sex, ktere ma dvoji vyznam.

Trudeau se rozhodl, ze vzhledem k tomu, ze polovina obyvatel jsou zeny, musi byt polovina ministru ve vlade zeny - tak si predstavuje rovnopravnost, schopnosti ho zrejme nezajimaji. Ku podivu, neprohlasil. ze polovina horniku musi byt zeny a polovina zdravotnich sester musi byt muzi.

9 0
možnosti
JS

J52o63s17e39f 61S20u12k

17. 5. 2019 13:21

sociálním inženýrům a inženýrkám z genderu jde podle mne především o moc a o peníze, a to bez velkých nároků na jejich schopnosti a přínos pro společnost..Obojí již zpravidla bez jakýchkoliv zásluh mají, ale protože s jídlem roste chuť, chtějí ještě více. Chtějí jejich moc /a tím pádem přínos peněz/ uzákonit..Výsledkem je např. Istambulská dohoda, jejíž některé články lze podle mne považovat již za společensky velmi nebezpečné.

5 0
možnosti
Foto

P36a78v65e34l 20P15e98š10a42n

17. 5. 2019 12:10

Pane Záturecký, Váš příspěvek nedává smysl, text pana europoslance je snadno pochopitelný. Zřejmě schválně děláte nechápavého. Jednání genderistky Kavkové je zjevně nekonzistentní, respektive pokud jde o zvrhlost, tak to nekritizuje, pokud jde o v zásadě o pozitivní vyobrazení ženy, tak tam vidí problém. Zajímavé, že?

3 0
možnosti
JZ

Při kritice je dobré předkládat argumenty. Napsat, že můj text je nesmyslný, je poněkud laciná kritika, nemyslíte? Jednání pí Kavkové nemůžeme posuzovat ze zdánlivého předpokladu toho, co je zvrhlost a co pozitivní vyobrazení. Na to se názory mohou lišit.

0 0
možnosti
JB

J70a63n 95B23u37b31e76n

17. 5. 2019 8:32

Už aby bylo po těch volbách a tento pán upadl v zapomnění...

2 19
možnosti
VK

Nechme se překvapit, pana Zdechovského volit nebudu, protože nepatří do té správné frakce v EP, ale rozhodně ho považuji za jednoho z těch rozumnějších.

14 0
možnosti
JK

Váš článek je neuvěřitelně zavádějící. A taky dlouhý a zmatený, takže se to v tom ztratí. V úvodních odstavcích ještě důsledně používáte sousloví "radikální feminismus", jenže slovo "radikální" se postupně vytratí. Nepochybuji, že velice dobře víte, že feminismus je složen z mnoha různých myšlenkových směrů a zastřešuje mnoho skupin, které se liší radikalitou svých názorů a prostředků k jejich dosažení. Napadá mě srovnání s muslimy a Islámským státem, ale to by mě taky místní kluci asi ukamenovali.

0 18
možnosti
OM

To že to je na Vás moc dlouhé a nesrozumitelné nemusí být problém článku ale třeba Vaší schopností rozumět psanému slovu.:-)

22 0
možnosti
PF

Zeny byly zneuzity k cilum jistych zajmovych skupin. Pri tom se jim ale jako vedlejsi produkt dostala nevidana moc, se kterou si nyni nevi rady a nejsou diky teto moci stastne, spise naopak.

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.