Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen tak na okraj: islamista je stejně zavádějící patvar, jako uctívač Velikonoc. Ten útok nespáchali žádní islamisté, ale naprosto regulérní horliví muslimové.

4 0
možnosti

Proč horliví. Ten útok spáchali normální muslimové, kterým se dostalo maximální podpory, společnost jim nechala vydělat, byli na zdejší poměry bohatí a jediný důvod proč to udělali byla víra v Mohameda.

1 0
možnosti

I39v23a17n 23P63i60c69e74k

30. 4. 2019 11:15

Pane Zdechovský,

s tím, co píšete ve svém blogu, plně souhlasím. Nejde mi to však dohromady s Vaším hlasování v Evropském parlamentu, kde jste například 26.03.2019 zvedl ruku pro usnesení o základních právech lidí afrického původu v Evropě, v němž EP například „žádá Komisi a členské státy, aby zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU“. Opravdu se domníváte, že zesílený příliv Afričanů do Evropy o oslava jejich kultury je nejlepší cestou jak zastavit úpadek křesťanství v Evropě?

Odkazy zde:

https://www.votewatch.eu/en/term8-motions-for-resolutions-fundamental-rights-of-people-of-african-descent-motion-for-resolution-vote-r.html#/##vote-tabs-list-1 a

http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-8-2019-0212_CS.html

11 1
možnosti

R46a71d64e46k 64S29e25m41a

30. 4. 2019 16:13

jestlipak se také tak opíráte do europoslanců za ANo, kteří pro stejné usnesení hlasovali jako jeden muž/žena...

1 1
možnosti

Já jen tiše zírám, kam jste se odvážil ve svých myšlenkových pochodech posunout. Pane Zdechovský, vítejte mezi námi v tom našem "xenofobním a nenávistném" vidění světa;-D

3 1
možnosti

Rád bych panu Zdechovskému věřil, ale vzhledem k tomu, co 4 roky v EU parlamentu předváděl je toto jen taková pózička před volbami. Bohužel.

3 4
možnosti

„Uctivaci Velikonoc“ to je nejaky dil majora Zemana, ne?

Jinak treba u nas slavi velikonoce i velka cast nekrestanu

3 1
možnosti

Uctívači velikonoc nazvala absurdně místo slova křesťané oběti útoku Hilary Clintonová a spolu s ní také další významní politici, a tím se toto neuvěřitelné slovní spojení stalo populární. Domnívám se že o tomto je tento článek. Ne o tom, kdo slaví velikonoce, ale o neuctivém mlžení v tom, že obětmi byli křesťané - díky své víře.

Zatímco muslimy se nesmí kvůli jejich víře nijak urážet, zdá se, že u kresťanů to některým politikům vůbec nevadí. Po útoku na muslimy bylo všude proklamováno, že útok na muslimy se nesmí opakovat. Po útoku na křesťany to nejenže nezaznělo, ale dokonce se ani o křesťanech nehovořilo, a ještě tam navíc byly snahy bagatelizovat útok tím, že možná jich nebylo 350 ale o něco méně, což vyznívá jako že vlastně tedy o nic vážného nešlo.

2 0
možnosti
Foto

O10t24a 13B32l48a31ž68e69k

29. 4. 2019 23:42

Zcela s Vámi souhlasím pane Zdechovský. Vaše výčitky směřují vůči představitelům USA a té zlobivé Británie. Můžete prosím připomenout nějakou reakci se slůvkem "křesťané" ze strany činitelů EU ?

0 0
možnosti
Foto

O86t61a 28B29l49a78ž53e32k

29. 4. 2019 23:47

"Byla to hrůza a smutek, když jsem slyšel, že bombové útoky na Srí Lance stály životy tolika lidí," napsal na twitteru Juncker. Projevil zároveň účast rodinám obětí, které "se sešly k mírumilovným modlitbám nebo přijeli navštívit tuto krásnou zemi". -----------------------------------------------------------------------------------

Zde například to zatracené slůvko nevidím...

3 0
možnosti

Pokud jde o Easter worshippers. Sloveso worship znamená v tomto kontextu "to go to a religious ceremony", viz definice v Oxford dictionary. https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/worship

Worshipper je tedy ten, kdo se účastní náboženského obřadu. Easter worshipper pak účastník velikonočního náboženského obřadu. Což je zcela přesný popis obětí v kostelích.

3 14
možnosti

J54i41r41i 75C56e58e

30. 4. 2019 9:43

Jo, a "pussy" znamená koťátko...

7 2
možnosti

Autor článku se mýlí v tom, že Clinton označila útočníka na Novém Zélandu za "bílého rasistu". White surpremacist terrorist není bílý terorista za nadřazenost, ale terorista za bílou nadřazenost. Což nemusí být nutně běloch, byť drtivá většina takových určitě běloši jsou.

2 10
možnosti

Položím si otázku... prosím o názory.... Jsem špatný člověk, pokud jsem Islamofob?

6 0
možnosti

Pokud ano, tak je nás "špatných" mnohem více, než jen vy sám.

5 0
možnosti

Je to poněkud jinak: Na Srí Lance je zcela běžné, že na Velikonoce chodí do chrámů nejen křesťané. Aby tedy neurazili někoho, kdo tam byl a přitom není křesťan, použili toto označení.

V minulosti se ani Obama ani Clintonová nebáli použít označení Křesťané tam, kde to mělo smysl (= bylo fakticky správné).

Ale jak říká Michael Bay: Nikdy nedovol faktům, aby stály v cestě dobrému příběhu. Takže si dál šiřte své konspirační bludy o tom, jak Obama nenávidí křesťany apod.

3 14
možnosti

Co fakt, že Obama a Clintonová jsou vůči muslimským zemím až moc servilní jakožto třeba majitel agentury Bloomberg, který měl slíbený obrovský kšeft v SA.....

5 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.