Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano teoreticky je to správné. Nicméně moc ochoty ke spolupráci ze strany muslimských zemí nevidím a to především v návratové politice. EU by měla přijmout tvrdší opatření, včetně až zastavení pomoci.

0 0
možnosti

Řekla bych vyčůrané. Maroko je obklopeno divokými sousedy, to jako EU přehlídne, ona ho přece potřebuje, aby se nestalo propustným pro další migranty. Že to v Maroku nebude probíhat, jak si přeje EU, ale podle toho, k čemu se odhodlají ti nevyzpytatelní islámští kámoši, je asi jasné každému, kdo nesedí v evropském parlamentu. Politik, který si hledí pouze svého prospěchu, je nula.

0 0
možnosti
Foto

Teď moc tomu nerozumím. Co nebude probíhat, jak si EU přeje?

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Je třeba stále pracovat na civilizovaném pokojném soužití. To je trend života. Je to dobře vidět také v souvislosti s nedávnou návštěvou papeže Františka v Maroku a předtím ve Spojených arabských emirátech.

1 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Maroko a SAE jsou dobrým příkladem.

0 0
možnosti

Plně s Vámi souhlasím. Muslimské teroristy a radikály mohou porazit jedině muslimové, resp. muslimské státy. Maroko je určitě v tom významné. Ale myslím si, že nejdemokratičtější zemí v celém arabském světě je Tunis. A že by EU měla tuto zemi maximálně, i finančně, podporovat. A vyrovnávat jí případné výpadky turistického ruchu v souivislosti s obavami s terorismu. Ekonomická krize by tam určitě vynesla k moci radikály. Západ by se měl snažit tuniskou demokracii za každou cenu udržet.

3 0
možnosti
Foto

Ano, Tunisané mají trochu problém s korupcí, ale nic jiného tam bohužel nyní není. Takže souhlas. R^

0 0
možnosti
Foto

Muslimské země jsou zcela klíčové. K poražení islámského terorismu je potřeba aby ty muslimské země přestaly být muslimské. Protože dokud budou muslimské tak je jen otázkou času, než si tam někdo přečte islámské "svaté" texty, které k terorismu nabádají.

1 0
možnosti
Foto

Řada lidí v Sýrii konvertuje nyní ke křesťanství. Násilí Daesh jim ukázalo zrůdnost fanatismu.

0 0
možnosti
Foto

P71e20t18r 76J48o58h36n

21. 4. 2019 14:03

Hezká kravata ;-D, zkuste vzít flintu a běžte na pomoc Kurdům.

Geopoliticky se nám třeba Egypt stabilizoval, starého Mubaraka nahradil s požehnáním západu a USA po fiasku s Bratrstvem, nový Mubarak. Koho máme dál (Francií rozvrácená Libye) Libye, 2011 svrhli Kaddafího a dnes se nám tam formuje s podporou kmenů nový Vůdce maršál Haftár. Co Sýrie a Asad (bude potřebný pro určení nového následovníka).

0 0
možnosti
Foto

Moc jsem to s těmi Kurdy nepochopil. 8-o

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS