Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Pane Zdechovský, jak jste hlasoval 26.3.2019? Hlasoval jste pro zjednodušenou a zrychlenou migraci z Afriky do Evropy?

0 0
možnosti
IK

I61v95o 83K93o27r90e18ň

10. 4. 2019 0:40

"Tyto „lidskoprávní aktivisté“ pak ale diskvalifikují všechny, kteří chtějí bojovat za skutečná lidská práva jako je třeba „obyčejná“ a mnoha mezinárodními smlouvami deklarovaná svoboda vyznání."

Tohle zní zajímavě. Existuje nějaký konkrétní přiklad takové náboženské diskriminace ze strany "lidskoprávních aktivistů"?

0 0
možnosti
HZ

Jak prosím vypadá potrat "ještě chvíli po porodu"?

1 0
možnosti
Foto

To je proste zabiti novorozence, které si troufnou nazvat potratem, když to žena chce. Viz treba tady: https://echo24.cz/a/Sm8vc/americky-potratovy-extremismus

1 0
možnosti
LB

Židy ani křesťany v Evropě nemůžeme chránit, pokud zároveň v Evropě podporujeme kulturu, jejímž znakem je už od dětství vtloukat lidem do hlavy nenávist vůči Židům a přinejmenším pohrdání věřícími jiné víry, než je ta jejich. Pochopitelně mluvím o Islámu, čest výjimkám, které jsou ovšem platné asi tolik, jako je Židům platné použít pro danou situaci dobře padnoucí hebrejské slovo - chucpe.

4 1
možnosti
JF

S pana poslance se stává, podle současných měřítek, extrémista. No mě to připadne podobné, jako když Merkelová před pár lety prohlásila že multikulti selhalo a chvilku na to se vybarvila.. Rád bych se u poslance Zdechovského mýlil.

3 0
možnosti
JF

Oprava: Z pana.........

0 0
možnosti
PB

Karma za samotný text blogu, ale....

Ale jak se vaše horování za ochranu, právo a platnost zákonů plošně a pro všechny stejně slučuje s vaším protlačováním nadstandardně pozitivního přístupu k lidem afrického původu v Evropě? Tak buď měříme všem stejně, nebo, že?

1 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že musíme chránit především lidi a je jedno kdo jsou, odkud jsou a jakého jsou vyznání.

3 0
možnosti

J65a37k20u41b 88Š91o81l46c

8. 4. 2019 12:31

Jako hájit extrémní islamisty před katolickým knězem nebo židovskou babičkou?

3 1
možnosti
OP

To jako máme jít řešit Francouzům jejich, slušně řečeno, neprozíravou politiku vůči migrantům? To ty kněze a židy napadají Francouzi? Toto politicky korektní myšlení a vyjadřování v Česku nezakoření, to jen vy jste z brusele zfanfrněl

2 0
možnosti

J69a78k66u27b 71Š77o86l86c

8. 4. 2019 9:09

My to tady říkáme léta, říká to někdo v evropském parlamentu?

1 0
možnosti

Pokrytectví od člověka, co hlasoval pro ten afrofilní blábol.Vám již nevěřím ani dnešní datum.Rv

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.