Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

O Belgii to není pravda...měla měděné doly v Kongu, čili těžbu a následně i zpracování, protože měď už rozvážela jako zpracovanou. K tomu potřebovala hloupou pracovní sílu...čili černochy,které mizerně platila...Přečtěte si Hanzelku a Zikmunda díl I+II+3, kde Afriku, kterou surovinově ničila Belgie, Francie, Itálie, Portugalsko. Španělsko apod..Čili potřebovaly pracovní sílu co nejhloupější...Vydrancovaly a nic nevracely....takže teď jim to Afrika vrací....a nás ať vynechají z nějaké solidarity, protože tyto velmoci ze zisků žili a žiji do dneška...víte..mně to často připadá jako zlodějina Německa za druhé světové války...nakradly a nevrátily nic...Švýcarsko by o tom mohlo mluvit...

2 0
možnosti

J21a92k31u62b 45Š35o47l81c

3. 4. 2019 13:43

Tak to v životě funguje odnepaměti. Kdo si co nakradl, to má, pokud ho někdo silnější nedonutí to vrátit. Vykašleme se na minulost a snažme se zabránit nepravostem dnešní doby. Žádná povinnost sebemrskačství za své předky neexistuje.

10 0
možnosti
Foto

zní to hrozně, ale je to tak

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.