Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samo se to neudělá, EU je plná úředníků, ti neumí nic jiného než vymýšlet další a další papírování, to k reformě nepovede, ale bude se o tom roky mluvit. Nebo je možná ještě horší varianta, jsou nějaké tlaky od soukromých firem, případně od neziskovek, že by dělali analýzy, studie, zakládali pracovní skupiny, aby se jako reformovalo. ;-D

Obecně se dá říct, že reforma je zbytečná. K čemu reformovat takový obrovský nefunkční kolos? Že se něco zlepšuje? Třeba ochrana hranic? Neměla ochrana hranic náhodou fungovat od samého začátku?

0 0
možnosti
Foto

Trochu faktů - EU má méně úředníků jak radnice Paříže. A také je potřeba říci, že řada pracovníků nepracuje v Bruselu, ale třeba v ČR na kosmické agentuře.

0 0
možnosti

Souhlasím, že přesně toto by se s EU mělo stát a zároveň jsem si jist, že se to nikdy nestane. EU je navržena tak, zeje na názoru svých občanů téměř nezávislá.

1 0
možnosti
Foto

Může se to stát, pokud to někdo odpracuje.

0 0
možnosti

To je zase řevu. Nad omezeností odpůrců EU žasnu. Nikdo nikoho nenutí kupovat polské maso a nikdo nenutí české firmy, je dovážet.

2 1
možnosti
Foto

O71t43a 93B84l87a65ž98e56k

25. 3. 2019 15:10

Reforma EU - tomu říkám výzva. To budou mít ty tisíce úředníků v Bruselu dalších 30 let plné ruce práce...

4 0
možnosti

Je srandovní, jak problémy Evropské unie chtějí řešit Ti, kteří v životě nic nedokázali, a umí jenom brečet a naříkat. Většina Čechů je pro setrvání v EU.

1 4
možnosti

Je srandovní, jak problémy Evropské unie chtějí řešit Ti, kteří v životě nic nedokázali,

.................

To je mi novinka, že vy chcete řešit problémy EU.

Patrně píšete o sobě, protože sám sebe zhodnotit můžete, jelikož sám o sobě něco víte.

Jinak si vaše slova neumím vysvětlit. V těchto diskusích se až na velice vzácné výjimky navzájem neznáme, takže nemůžete vědět, kdo toho kolik v životě dokázal.

2 0
možnosti

Je zajímavé, že EU je nutné udržovat pohromadě strašením a vyhrožováním a ne její atraktivností.

:-)

8 3
možnosti

R69u27d83a 91S53l51a49v43í68k

25. 3. 2019 13:34

Ach pondělí, čas na další hromadu bulení a fňukání, jak nám všichni a hlavně ta zlá EU strašně ubližuje. ;-D

2 5
možnosti

Asi jste četl jinou diskusi než tuto.

V této se nepíše o tom, jak nám EU ubližuje, nýbrž o tom, jak je hloupě organizovaná a prolezlá demagogií.

Že by však ubližovala ausgerechnet České republice, to jsem tady moc neviděl nenašel a nečetl.

5 1
možnosti

Mohu se zeptat, jaké protiteroristické opatření jste to prosadil? U těch ostatních věcí, promiňte, to jsou "úspěchy" lokálního charakteru. Jediné z vámi uvedeného, na co by EU mohla být dobrá, je sdílení daktiloskopických informací a i na to by stačil Interpol.

0 1
možnosti

K85a38r66e63l 32J51a83n95d76a

25. 3. 2019 12:12

Problém je, že špičky EU podporují multikulturní politiku, ale její praktické provádění formou závazných rezolucí celou Evropu glajchšaltuje. Reforma je nutná, teď jde o to, zda bude liberální nebo podle Macrona.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.