Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Vizi nepochybně má, možná blbou, vizi to však je. Fascinuje, kolik lidí ty vaše hlouposti čet jenom proto, že jste poslanec

1 0
možnosti
SB

Jak vy můžete vědět, co koho vede ke čtení blogu.

Mně například je úplně jedno, že pan Zdechovský je poslanec. Jeho stranu nikdy volit nebudu.

Ale jeho blogy čtu.

Několikrát jsem mu už napsal, že podle mého názoru (opakuji slova "podle mého názoru(nemá žádný průměrný blog.

Každý jeho blog bez výjimky shledávám buď znamenitým, nebo totálně praštěným.

Tenhle jsem napasoval jak znamenitý.

0 0
možnosti
PF

P51e49t30r 67F46r25ý57d93e91k

17. 3. 2019 21:51

EU se nikdy nezmeni a pokud ano, jen k vetsimu autoritarstvi a mene demokracie. Kdo tvrdi opak, ignoruje dejiny nebo je soucasti soucasne masinerie.

Kolik let se uz o nutnych refomach mluvi? A kolik tech reforem k dobremu EU provedla? I rest my case...

1 0
možnosti
JV

Vcelku je ten jeho napad - rozdelit EU na dvourychlostni spolek, pokrokovy. Proc neustale ztracet cas s temi, kteri se integrovat nechteji ?? Takhle se vytvori tvrde, rozhodnute jadro EU a ten zbytek se muze zaradit k V4 Visegradu a vsichni budou spokojeni.

1 2
možnosti
JS

Macron rovněž vyzval 120 nejvýznamnějších firem Francie, aby „převzaly svůj díl odpovědnosti“ v boji proti diskriminaci Afričanů, Arabů a muslimů: „Zvýšíme počet kontrol, abychom zajistili, že při přijímání do zaměstnání nedochází k diskriminaci.“

1 0
možnosti
JC

Funkční vize uspořádání Evropy je jednoduchá:

1. Evropa států, nikoli stát Evropa

2. Svobodný pohyb osob, zboží, služeb a kapitálu.

3. Byrokracie, směrnic a nařízení jen naprosté minimum, které je nezbytné pro fungování bodu 2)

4. Zrušení veškerých dotací

4 0
možnosti
JL

Dodam jeste bod paty, pane Cimrmane

5. Kazda funkce ve vedeni EU MUSI byt volitelna. Organizaci techto voleb musi schvalit parlamenty vsech zemi!

1 0
možnosti
DR

Odpověď na otázku dalšího směřování EU je velmi těžká. Ale myslím že většina lidí Vám asi řekne méně byrokracie, skutečné řešení problémů (viz např. migrace kterou EU přes různé tlachy o ničem nevyřešila dodnes) a především opětovné předání některých centrálních věcí na národní úrovně.

Pokud budu mluvit za sebe, tak osobně bych navíc rozpustil i celou tu slavnou EU komisi a všechny ty eurokomisaře poněvadž k ničemu jinému než na buzeraci a braní peněz nejsou.

Ovšem už se to tu několikrát řešilo. Je vůbec nějaké nové směřování či reforma EU pod vedením těch stále stejných lidí, kteří se z toho mají dobře a kteří to po každém EU maléru slibují, vůbec reálná?

3 0
možnosti
PH

Přirovnání s Mein Kampfem bylo v tomto případě zcela na místě.

2 1
možnosti
VR

Je docela pikantní, když k řešení problémů EU se cítí být povolán člověk, který není schopen vyřešit ani problémy své vlastní země.

6 1
možnosti
Foto

Tak musíme uznat, že má legitimitu jako prezident jednoho z největších států EU říci svou vizi. Ale je vidět, jak ta vize se naprosto mínula s realitou.

1 1
možnosti
MS

SouhlasR^. Macron by si měl taky uvědomit, že to, že je šéfem druhé největší země EU neznamená, že má automaticky právo šéfovat i EU.:-)

9 0
možnosti
Foto

Já jsem osobně od něj čekal více. Prostě jeho vize je slabá.

0 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.