Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zeptejte se svých kolegů v poslaneckých lavicích a EU . kteří tvoří úžasné podmínky pro náš vezdejší život...

1 0
možnosti
Foto

Podmínky pro policisty europoslanci fakt netvoří.

1 0
možnosti
Foto

T je jak rodinná pouta nebo jak se jmenovala ta slátanina v TV, tyhle blogy....vase pravidelná dávka emocí. Vždyť I vy, nebo vase strana má zákonodárnou iniciativu, tak proč nenapíšete novelu zákona vy a nepředložíte ji v parlamentu?

Tím rozhodně nehájím spolek Babišových pohůnků, ale takovéhle populistické žvásty, to dokáže kdejaký obecní kecal.

Kromě toho nemám pocit, že by velitelé strážnic na Sk v době oběda po kancelářích roznášeli talíře se svíčkovou. Policisté tam jezdí pro jídlo či chodí jíst úplně stejně, jako tady.

Možná byste se místo takových spisků měl reálně věnovat problémům, které předhazujete k řešení jiným.

6 2
možnosti
Foto

Chápu, že pokud problematiku neznáte, budu Vám těžko vysvětlovat, jak vypadá práce policistů.

0 0
možnosti
Foto

policisté mají výsluhy, na ty nedosáhne ani grázl

3 8
možnosti
TZ

T80o63m63á96š 77Z26m29e57k

4. 3. 2019 13:24

a že víte co to ta výsluha je. Závidíte jí taky horníkům? Zkuste si jít někdy dělat policejní práci a budete toho mít po týdnu plný zuby. Ti co to zvládnou dělat 15 a více si rozhodně výsluhu zaslouží.

6 0
možnosti
PM

Hm, další populistický žvást. BTW. zadržený člověk není grázl, je to občan, o kterém policie tvrdí a prověřuje, zda snad něco spáchal, ale přinejmenším se to v dané chvíli neví, teprve se to zjišťuje....

3 0
možnosti
PA

Kdo je tím myšleným grázlem a jaké má podmínky? Pokud to mají být zločinci, jejichž trestnou činnost policie řeší, tak ti mají lepší podmínky? Zaměstnavatel se jim stará o stravu nebo dostávají stravenky?

2 1
možnosti
TZ

T16o92m97á20š 73Z26m84e67k

4. 3. 2019 13:26

jelikož o té práci nic nevíte, tak nastíním. Je akce, kde policista musí být na ulici hlídat dav lidí. Při této akci je na nohou i 24 hodin. Nedostane pití a ni jídlo, leda že by si skočil do otevřené sámošky. Což pak bude na internetu spousta fotek a videí, jak policista při akci jde do sámošky a koupí si bagetu.

Na druhou stranu během akce jsou protesty a jsou tam grázlové co dělají bordel. Jsou zadrženi a předvedeni na služebnu. A... budete se divit. Musí jim být dán oběd, večeře, snídaně, svačina.... ne za jeho peníze.

Kolikrát to je i řešeno tak, že to platí policisté ze svého, a někdo na ředitelství jim to časem proplatí.

7 0
možnosti
Foto

Proč? Protože tatíčkové grázlů sedí často na vyšších seslích.

3 0
možnosti
JR

Bože... jasně, všichni vězňové mají "tatíčky na vyšších seslích".

Zkuste se jít nechat diagnostikovat.

2 2
možnosti
ZH

Policajti ať klidně stravenky mají, ale nám ať raději pan europoslanec vysvětlí, nač potřebujeme živit v současnosti tolik policajtů (v Evropě máme pomalu nejvíce policajtů na hlavu), když počet trestných činů klesl za 20 let téměř o polovinu a objasněnost zůstává stále pod 50% (2016 47%).

11 0
možnosti
PA

Vzal jste mi to z úst.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.