Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Zdechovsky nediskutuje, to je teda poslanec.

0 0
možnosti

Demotivující je také odměna za ukončení práce policisty, výsluha.

Proč nejsou tyto prostředky vypláceny v době když je člověk nejvíc potřebuje a vykonává službu?

Sociálně samozřejmě řádně zajistit případy, když se stane nějaká mimořádná událost bránící pokračovat ve výkonu.

Doživotní rentu za přepisování do PC v kanclu je dost přes čáru:-/a :-P

0 0
možnosti
Foto

Policajti, volte Zdechovského do EU !!!!!! Vždyť on to píše jen kvůli tomu !!!!

1 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovský , děkuji Vám za článek.... Napsal jste ho velmi pěkně , fandím Vám.

0 0
možnosti
Foto

Taky by se zákonárci měli zamyslet nad recidívou. Pokud je někdo podruhé trestán a opět spáchá trestný čin, měl by mít tvrdý trest, naznačuje to , že se nepolepšil a jeho destruktivní činnost ve spolenosti bude pokračovat.... Trest bych znásobila navíc bych zaměstnala tyto odsouzené tak, aby si museli na svůj pobyt vydělat !!!! rok v "nápravném zářázení" jedno stojí 360 tisíc... - tedy to bylo ..možná to je častka podstně vyšší.Zaměstnala bych je tvrdou prací..... stravu omezenou, televizi žádnou, ..myslím, že si spousta těch co sedí si pletou basu s hotelem...

0 0
možnosti

Můj názor je, že policista má možnost najíst se mimo policejní stanici, zatímco osoba nacházející se například v cele tuto možnost nemá.

0 0
možnosti

P.S. No ale chápu, že i když běžná policejní služebna je malá provozovna, a v takových se zpravidla pro personál nevyvařuje, necítí se příslušníci Policie možná dobře, když mají jíst například v restauraci, kde na ně každý kouká, když přijdou v uniformě. Ani jsem netušil, že už dávno to nemá Policie ošetřeno tak, že v těch nově designovaných odděleních nemá mrazící box a v něm na týden dopředu chutné mražené pokrmy, které si ohřeje v mikrovlnce. Nebo je v plánu nějaká extra cateringová firma, která bude každý den na každou služebnu vozit ve várnici jídlo z nějaké okolní závodky? To by vyšlo skoro draho, ne?

0 0
možnosti

Pane Zdechovský, otvíráte dílčí otázku, která by měla být řešena v rámci nějakého komplexnějšího rozboru a řešení. Na jedné straně máme skoro nevyšší počet policistů na velikost populace, současně máme nenaplněné stavy a rovněž současně jsou stížnosti, že policisté nejsou vidět. Je na místě rozlišovat policisty v terénu a v kancelářích? Třeba podle odsloužených let na tom kterém postu? V žádném případě nechci na kancelářské ukazovat negativně prstem - někdo musí koordinovat, řídit, ale jsou všichni v těch kancelářích nutní? Výsluhy jsou dány především za nebezpečnost práce policisty; neznám podrobně systém, ale v té kanceláři to moc nebezpečné není.

K tomu stravování: malé vzdálenější služebny asi nemohou mít vlastní vývařovnu, takže je to o penězích do nejbližší restaurace. Jako vždy je to nakonec o penězích až na prvním místě!

1 0
možnosti

A je takový problém, aby na služebnu přivezla obědy nějaká firma ? A je levnější, než většina hospod.

0 0
možnosti

"Považuji za tristní stav, kdy čeští policisté v této oblasti zaostávají dokonce i za Slovenskem."

Váš osobný ego-etalón? Čosi to o Vás vypovedá, pán Zdechovský! Viete, my tu u nás keď vezmeme valašky a vyženieme vlkov a medvede z ulíc, strieskame manželky a vymlátime krčmu, chceme si v kľude ešte zakrepčiť okolo ohníkov. Takže je logické, že najprv nakŕmime policajtov, aby .... (ale toto naše tajomstvo už prezrádzať naozaj nemusím).

1 2
možnosti
Foto

Díky za psychologický rozbor, ale fakt s Vámi nesouhlasím. Myslím, že pokud chceme dobrou policii, měli bychom jí zabezpečit dobré podmínky.

4 0
možnosti

Protože europoslanci mají horší pravopis NEŽ policisté?;-)

1 0
možnosti

Je mi asi jedno, ať policistům ty stravenky klidně dají.

Ale takové chudáky bych z nich fakt nedělal, práce má mnoho výhod, včetně výsluh, máme nejvíce policistů na obyvatele široko daleko, ale objasněnost trestných činů nic moc, zato máme násobně více vězňů na obyvatele než okolí, většinou zavřené za úplné prkotiny.

Navíc rozhodně práce není tak nebezpečná jako jinde, nejen že trestných činů ubývá, ale hlavně nemáme v nátuře po sobě ve velkém střílet, žádné gangy, mafie, většina policistů si za život vystřelí max do terče a ani tam to pořádně neumí.

2 6
možnosti

J46a96n 70Z93í68m52a

4. 3. 2019 15:56

Když už tu mluvíte o statistikách, zkuste to porovnat s Francií. Nebo ty čísla vůbec neznáte ?

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS