Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pane Zdechovský, už jste přišel na to, co za tím stojí? Protože tohle nejsou náhody, kdy ruka zákona dopadne omylem tvrdě na nějakého smolaře, který byl pouze v nesprávnou chvíli na nesprávné místě. Tohle je evidentní neochota plnit základní úlohy státu, jako je vymáhání spravedlnosti, bezpečnosti atd. A nejde jen o řidiče, ale i o pašerácke neziskovky ve středozemním moři, neochota vyhostit ty bez nároku na azyl, ustupování z našich zákonu a zvyklostí (dětské sňatky v německu, přepážky pouze pro muslimy na poště v nizozemí) atd.

10 0
možnosti
Foto

Dobrý den, ano - současná levicovost EU. Více o tom píše v rozhovoru Reflex.

0 0
možnosti
VR

Za zvláště odporný považuji přístup k tomuto problému od poslanců ANO a ČSSD.

V parlamentu byl navržen k projednání bod, který by vyzval vládu k aktivnímu jednání na úrovni vlád v případu řidiče Sagana. Nic závazného pouze výzva! Zástupce ANO jménem klubů ANO a ČSSD tento bod VETOVAL!!! Pokud by se bod nedostal do programu pro nedostatek hlasů PRO bylo by to snáze pochopitelné, ale VETO svědčí o naprosto ostudném nezájmu poslanců za ANO a ČSSD o občany, kteří se v cizině dostanou do problémů!

12 0
možnosti
Foto

Možná jim zkuste napsat. Já jsem jejich krok nepochopil.

0 0
možnosti
Foto

P89e86t35r 19J33o51h67n

18. 2. 2019 11:35

R^ tak namísto rázného řešení, nasazení armády a tvrdého fyzického potrestání, tak jsou zvyklí z jejich domovů, jen transparenty ;-D Korunu tomu dodá Motýl Emanuel Macron, v osobním rauši, se nechá fotit v objetí s do půl těla oděnými inženýry ;-D

4 0
možnosti
Foto

Děkuji a vážím si toho!

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.