Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že by neposkvrnění Češi byli utlačováni celým světem a jediný Zdechovský je hájil? Budou volby...

0 0
možnosti

Budete se divit,vážený pane,ale evidentně o dané věci nevíte vůbec nic. Tak za 1.plat řidiče kamionu v čr se pohybuje okolo 20tis.ostatní jsou diety. Takže ano,roční PLAT může být okolo 250tis. Za 2.zcela jasně nic nevíte,jak jsou migranti organizováni a že útoky na kamiony vůbec nejsou nějakou ,,hurá,,akcí,ale že část migrantů,v případě úspěšného vniknutí zahlazuje stopy. A za 3.proč by se měl řidič domlouvat s lodníky a vydávat sám sebe v riziko.Zejména u plachtových navěsů netřeba klíčů,leda by je chtěl poctít větším komforrtem v kabině. Ta loď totiž pluje více než 10h. Zatu dobu mají migranti dost času na to,aby v nákladovém prostoru lodi,kam během plavby nemá řidič přístup,vybrali kamion,jaký jim vyhovuje,v klidu se zabydleli a případně zahladili stopy. Tak tady prosím neplácejte nesmysly,když o tom víte prd. Jste však laik,což vás omlouvá. Pamatujte. Mluviti stříbro,mlčeti zlato!!

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za Vaše vysvětlení. Zkuste si ten článek přečíst ještě jednou. Vloupali se do chladícího boxu ;-)

2 0
možnosti
Foto

Zdechovský jako obvykle omláte pořád dokola ty samí nesmysly (jako například ten, že 250 000 je roční příjem rodiny kamioňáka v zahraniční dopravě).

Neřipadne Vám divné, že všichni ti řidiči dostávají pokutu v řádech pár korun (ono to tak je všude, že pokuta může být až a pak se ve správním řízení sníží) a najednou pan Sagan dostane kriminál natvrdo. Jestli to nebude tím, že prostě měl "máslo na hlavě".

Podobně v tom Řecku-nejjednodušší vysvětlení je, že podplacení nebyli jen lodníci, ale i ridič, který mohl kamion nechat odemčený, poskytnout klíče,....

0 7
možnosti
Foto

"..omíláte pořád dokola ty samé..."

0 0
možnosti

J93a79n 49B19u98b43e88n

18. 2. 2019 21:53

Milý pane europoslanče, a neseděla tak náhodou celou první půlku roku 2009 Vaše KDU-ČSL ve vládě? Takže když panu Vojířovi vláda nepomohla, jak tvrdíte, tak mu nepomohl kdo? Mimo jiné Vaše mateřská partaj... takže asi tak.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Bubne, když si ten příběh poslechnete celý, tak zjistíte, že pan Vojíř byl propuštěn na základě práce českého advokáta, řeckého původu, kterého se podařilo kontaktovat i díky práci naší ambasády ;-)

3 0
možnosti
Foto

Já jsem asi hloupý, ale když se náš občan v zahraničí dostane do maléru, nemá se obrátit na náš zastupitelský úřad?

0 1
možnosti
Foto

Má, ale co dělat, když zastupitelský úřad nemá zájem pomoci?

6 0
možnosti
Foto

Opět s vámi musím souhlasit. A přidávám se k názoru, že tak jak sledují dění na politické scéně, jste opravdu jeden z nemnoha, kteří se o občany, kteří se dostali v zahraničí do problému do potíží stará. V této souvislosti musím vyslovit údiv nad různými komentáři typu že to děláte kvůli znovuzvolení. Vaše aktivity sleduji dlouho. A musím říct že není hodně takových, kteří prakticky neustále zastávají stejné pozice a hodnoty. A to nejsem ani příznivcem vaší strany a občas s vámi nesouhlasím. V otázce ochrany zájmů českých občanů však vám skláním poklonu.

8 1
možnosti

Ano, pan Zdechovský opravdu bojuje za naše občany, kteří se dostali v cizině do problémů.

Celou dobu, co je europoslancem, nejen teď, před volbami.

Bohužel, asi bude na stejné kandidátce, jako paní Šojdrová.

0 0
možnosti
Foto

Velmi si cením toho, že se v podstatě jako jediný náš politik bijete za práva našich občanů v zahraničí.

Škoda jen, že kandidujete za naprosto nevolitelnou stranu.

4 0
možnosti
Foto

Pan Zdechovský je evidentně slušný člověk. Proto si nemyslím, že by někdy kandidoval za komunisty. Máte smůlu pane Petříku

6 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

Řidičům z ostatních zemí do kamionů běženci nelezou? Je to jen česká záležitost? Jsou tresty podobné?

2 0
možnosti
Foto

Lezou, ale přísné tresty více padají u řidičů ze střední a východní Evropy. Osobně jsem mluvil opakovaně s řidiči ze Španělska, Belgie či Švédska a vždy to končilo vyhnáním z kamionu.

4 0
možnosti

Tak to by měla posádka lodi Aquarius 2 dostat minimálně doživotí;-D

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS