Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

To je škoda že je to jen vtip. Kdyby by byla pravda a měli bychom lepší europoslance mohli bychom "oprášit" projekt tunelu na Jadran ze 70 let - viz pořad ČT - "Zašlapané projekty". A potom tam zřídit námořní základnu pro plánovanou letadlovou lod "MASARYK" osazenou našimi Gripeny. O tom se taky psalo tuším loni 1.dubna.

1 0
možnosti
PH

Hm, asi to natočil nějaký předchůdce nenávisti zdarma.

1 0
možnosti
FS

Někteří naši europoslanci "dokážou vyhmátnout" klíčová témata. Některým z nich by prospělo, kdyby padli zpátky na zem a začali se živit prací a ne žvaněním. Budou Eurovolby a je třeba si pamatovat, kdo a jak nás zastupuje.

0 2
možnosti
VD

Předmět té zprávy je dostatečně hloupý na to, aby to mohla být pravda.

Čemu se kdo diví?

Jen se podívejme, jaké podmínky vyjednaly naše "prodejné kolaborantské hvězdy" v přístupových jednáních - je to ostudné.

A vůbec nechápu, jak v nějakém demokratickém společenství (seskupení) mohou být podmínky pro každého jiné, a to v závislosti na tom, co si kdo vyjedná (???).

Proto také ten spolek se stal velice rychle spolkem podivným, a jaké překvapení, že jaksi prakticky nefunguje a pomalu se rozpadá.

:-)

3 2
možnosti
VB

Chce to koupit staniol a ocet. To pomáhá na chemtrails.

Těšíme se z civilizačního vlivu a vzorů Unie, a to v politické, morální, etické rovině. Čeští politici přece jenom musí korigovat své chování podle vyšších standardů než panují v Rusku, Bělorusku nebo Číně, a to je daleko cennější než cokoliv jiného, včetně dotačních miliard.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667033

2 0
možnosti
PA

Díky za článek, k ám na vesnici nedorazil ,ale asi brzo dorazí

1 0
možnosti
OM

Je to sice jen v Chorvatsku, ale vyměnit to za takového Teličku nebo Polčáka by zase nebyl špatnej obchod. Nebo úplně nejlepší by byla Jourová jenže ta zas není v parlamentu sakra ;-D

9 0
možnosti
Foto

Nabídli jsme k tomu i několik dalších politiků a fakt nechtěli ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
JH

J17a80n 12H72r34u40b84e63š

12. 2. 2019 0:44

Lidé jsou různé - blbé a pitomé.

0 0
možnosti
OK

O46t90a 85K82i59n66c

11. 2. 2019 21:18

Bohužel dost lidí u nás věří hoaxům a lžím.

8 0
možnosti
Foto

Spíše mě překvapuje, kdo všechno to pak šíří.

1 0
možnosti
JD

No i kdyby to s tím pobřežím byla pravda, tak bych to nechtěl, protože by si z toho české neziskovky udělaly vítací přístav;-D

11 1
možnosti
MV

Pane Zdechovský máte štěstí že jste evroposlanec.Jinak by jste za pomoc čechům v Norsku dopadl jako polský vyslanec v Norsku který byl za pomoc polákům vůči Bavernetu vypovězen z Norska.

Tak že ,hodně sil do dalšího boje

8 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.