Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nějak mně uniklo, jak jste hlasoval Vy (omlouvám se, nevím jestli už jste tehdy byl EURO poslancem ).

2 0
možnosti
Foto

v čem jsem měl hlasovat jak?

0 0
možnosti
Foto

P61e23t50r 12J12o91h34n

11. 2. 2019 10:29

Snad se příště polepší, ještě nám náleží pár hektarů oceánského dna ;-D

1 0
možnosti
Foto

Hlupáky,kteří jsou ochotni na "první šlápnutí" uvěřit něčemu takovému vyzývýte k přemýšlení...?A čím podle Vás mají asi přemýšlet....?:-)

14 0
možnosti
TT

Je potřeba hlupáky upozorňovat alespoň na ty nejkřiklavější nesmysly, třeba to může mít účinek. Hlupáci totiž rozhodují volby.

6 0
možnosti
JK

Mám za to, že Soros je takový evropský Kalousek, hodí se na něj vše. Máte důkaz, nebo je to jen fabulace, stejně jako celé video. Kdyby byl autorem někdo nevěrohodný, nebo neznámý, tak by bylo podezřelé hned, takto získalo určitou legitimitu a věrohodnost, proto se mi zdá vámi uvedené autorství podezřelé.

3 10
možnosti
Foto

Důkaz je tech 6 clanku, co tam jsou vypsané odkazy, je to uvedeno ve všech. Video z roku 2014, to Open society fund mela dobre jméno.

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.