Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdechovský, nechte toho.

1 1
možnosti

Mladík "vševěd" dělá předvolební kampaň a hraje na osvědčenou nacionalistickou notu. Ve zprávách na Radiožurnálu zaznělo, že hlavním důkazem byla neporušenost zámku, takže tam musel migranty někdo pustit...Tak nevím.

0 5
možnosti

J80o40s64e16f 70S86u21k

8. 2. 2019 8:55

tak nevím..pokud vám věkem nesedí osoba, která se případem dopodrobna zabývala, prosím..Ale v každém právním státě je k odsouzení podezřelého požadováno PROKÁZÁNÍ VINY. Jestli vám k odsouzení v tomto případě stačí údajné nepoškození zámku, jste pro mne moc rychlý soudce..

1 0
možnosti
Foto

Ne a ne a ne... ani stokrát opakovaná neúplná zpráva mě nepřesvědčí o zlovůli francouzské justice...

Každý rozsudek má zdůvodnění... proč ho žádný z článků ani komentářů nezmiňuje?

Opravdu chci věřit v nevinu řidiče, ale čím víc ze mě média a komentátoři dělají blba, tím méně se mi to líbí...

Existují totiž i fakta, která prostě nelze pominout... Léčba stojí hodně peněz a nabídka pašeráka mohla být neodolatelná... Nikdo v taláru ve francii nemůže svévolně vydávat rozsudky, které se o nic neopírají (nejde o totalitní režim a nevěřím, že nějací uprchlíci někomu stojí za manipulování soudcem)

2 0
možnosti

J96o40s42e84f 52S10u72k

8. 2. 2019 10:01

k těm soudům - obdivuji vás za vaši důvěru v soudy a soudce v zahraničí, ta má byla otřesena již případem Čecha ubitého v UK zámkem na kolo s osvobozujícím rozsudem pro vraha..A říká se, kde je vůle, je i cesta..prokazujete to sám, když v souvislosti s fakty uvádíte neodolatelnou nabídku pašeráka, která jako fakt u soudu prokázána nebyla, spíše naopak

2 0
možnosti

J28i54ř70í 13K44ý81r74a

5. 2. 2019 14:36

Co pro spravedlnost udělal autor v Evropském parlamentu, jehož je členem........Určitě vystoupil na obranu českého řidiče kamionu (ha ha ha).Rv[>-]

1 2
možnosti

Nějak mně tam chybí větší aktivita českých diplomatů ve Francii. Jedná se o českého řidiče a tak bych si dovedl představit větší nasazení českého konzula. Vzorem by nám mohl být polský konzul z Osla Slawomir Kowalski, který se umí za své občany bít.

8 0
možnosti

Osobně si myslím, že by se bít mohl, ale není si jistý, zda nezůstane sám voják v poli bez podpory z ústředí. Začne se bít a ztěžovat tamní policii a justici život, francouzská justice si postěžuje a jste si jistý, že ho náš stát podrží a neskončí odvolaný a usazený na MZV na delší dobu s vroubkem? Jen spekulace, zkouším se vcítit i do našeho konzulátu.

1 0
možnosti

Já nevím, je to trochu jednostranné. Nějak mi chybí ten druhý pohled té francouzské strany. Jak oni to tedy viděli? Jak je ten rozsudek zdůvodněn? Jaké důkazy předkládali proti němu?

4 1
možnosti

Pohled francouzske strany myslim vyjadril soud - mel v kamionu migranty, je paserak

5 0
možnosti

Ve Francii je ten jazyk past. Pokud neumíte francouzsky. Zadržený má právo a je mu přidělen advokát ex offo i soudní překladatel, ale ten překládá pouze úřední úkony. Zdarma nepřekládá rozhovory mezi advokátem a zadrženým mimo úřední záznam. Čili komunikace třeba u soudního stání je skoro nemožná. Pokud si najdete advokáta se znalostí češtiny a odmítnete přiděleného, tak si zase vše platíte. Odměna advokátů je přitom ve Francii diametrálně odlišná od našich. U těch dlouhých procesech ve Francii se tak finanční prostředky našinců rychle rozplývají :-(

4 0
možnosti

Ještě si umím představit, že přítomnost českého právníka musela odvolací soud dosti rozladit.

1 0
možnosti

Mám pocit, že v EU obecně nevládne právo, ale ideologie. Pokud máte správný původ (migrant, muslim, homosexuál), můžete prakticky cokoliv a policie se soudci kolem vás chodí v rukavičkách. Pokud ale správný původ nemáte, musíte platit daně a doufat že si vás nikdo nevšimne - policie ani soudy se s vámi mazat nebudou. Ja si jinak vysvětlit benenvert, problémy s vyhoštěním nelegálů, šaria konference ve švédsku, tutlání sexuálních útoků v německu, situaci kolem Calais, ...

Důsledkem toho jsou pak různí Tomiove, Zemanové, Le Penové - ne že bych věřil, že situaci nějak změní, ale aspoň netvrdí, že současný stav je OK

11 0
možnosti

J47a27n 39P94a69v31e70l

4. 2. 2019 8:11

;-D Tohle jsem už dlouho neslyšel. Asi nechodím do těch správných hospod :-P

1 6
možnosti

Zřejmě komplic, kterého plánovali do Británie dostat později např. na sjednocení rodiny. Pokud totiž zámek byl zavřený zvenku, šance na úspěch to značně zvýší.

0 0
možnosti

A tomu právě nevěřím. Myslím, že manipulace se zámkem bez klíče jde poznat

0 1
možnosti

To, co se deje v "evropske jůnyjy" poslednich par let je absurdni, nehorazne a odporne. RvRv

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.