Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Jestli je pravda to, co píšete, tedy že on sám zavolal orgány státní moci, že je tady něco, co odporuje zákonu a s čím si neumí poradit, tak veškeré mé pochybnosti o tomto případu jsou stranou.

Já jsem se až dosud domníval, že mu je tam našli při prohlídce, ke které vyšla iniciativa od nich. V tom případě by skuečně mohly existovat dvě možnosti:

Věděl o tom, nebo o tom nevěděl. Sice se bránil tím, že o tom nevěděl, ale pravda by mohla být jiná.

Ale jestliže to zjistil a volal orgány tamější státní moci (celníky, policisty, četníky apod.), tak to výrazně mění situaci. A mění jí to samozřejmě v páně Saganův prospěch.

26 0
možnosti
Foto

ne, bylo to opravdu po kontrole, kterou bez problémů prošel a volal na ně. Kdyby o nich skutečně věděl, nikdy nezastaví jen pár desítek metrů od policie i kdyby křičeli sebevíc.

10 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.