Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T55e57r65e90z78a 65H14o37l13á

21. 1. 2019 13:10

Gratuluju k šikovné manipulaci - tvrdíte, že sám zvedáte téma, na které ty zlé feministky kašlou. Ve skutečnosti právě feministky na toto téma dlouhodobě upozorňují a ženám v podobné situaci pomáhají. Možná by bylo fajn, kdybyste se místo honění trika rozhlédl (ouch, to bude srážka s realitou!) a právě na práci těch zlých feministek navázal.

3 1
možnosti
JZ

Ježišmarjá,a to sem mám psát svá rozsáhlá moudra na vysoké literární úrovni znova? Já si říkal, kde ten první článek zmizel... no nic, zkusím to jen ve zkrácené formě.

Pokud se považujeme za svobodnou společnost, musíme očekávat a respektovat uskutečnění všech možností, které svoboda nabízí. Pokud máme volbu mnoha cest životem, nemůžeme předpokládat, že při počtu mnoha miliónů jedinců si některé cesty nevybere nikdo jen proto, že se nám tyto cesty nelíbí a nerozumíme jim. Buď něco prostě zakážeme a zlikvidujeme, nebo to necháme být s tím, si to někdo asi vybere. Je utopie něco umožnit a doufat, že to zůstane nezvoleno. Stejně tak je utopické přemýšlet nad tím, jak to zařídit, aby něco zůstalo povoleno, ale aby nikoho nenapadlo nad tím přemýšlet. Musíme se smířit s tím, že z miliónů lidí si vždycky nějaká malá část najde důvod a smysl, proč si vybrat nějaké cesty, kterým my ostatní nerozumíme. To se týká prostitutek, bezdomovců, feťáků, sebevrahů, jeptišek, samotářů a dalších. Navíc se jedná o trvalý artikl v systému nabídky a poptávky.

Prostituce má ve společnosti svůj smysl a vlastně supluje její určitý organizační nedostatek - poptávku po sexuálních službách. Je zvláštní, že ačkoli sexualitu většinou považujeme za přirozenou součást života, dokonce za jednu z hlavních lidských potřeb, nezahrnuli jsme dosud sexuální potřebu do běžného právního a administrativního rámce. Když si chceme nechat spravit střechu na domě, udělat zbrojní průkaz, nechat vyoperovat slepé střevo, oženit se, napít se, najíst se,opít se, zaletět si někam letadlem, víme, co máme dělat, kam jít, kde podat žádost a kolik zaplatit. Tyto a mnoho jiných služeb jen nám garantováno zákonem a jsou dokonce stanoveny přísné normy, jak nám tyto služby poskytnout v co nejlepší podobě. Je zvláštní, že oficiálně neexistuje nic jako sexuální služba, ačkoli víme, že je pro život důležitější, než většina služeb méně významných. Přesto jsme v případě jedné ze základních lidskýchpotřeb odkázáni na své "známé".

1 0
možnosti
JZ

Proto prostituce supluje neschopnost státu tuto lidskou potřebu uspokojit. A rozhodně bychom neměli podnikat kroky, které by tuto službu ze života eliminovali a byli bychom i nadále odkázání výhradně na své vlastní možnosti. Přece jen si jako společnost zakládáme na vzájemné výpomoci a systému služeb.

Prostituce má hlavně tu smůlu, že je prostě stigmatizována. Ovšem je nesmyslný argument, že ženy v sexuálních službách jsou považovány jen za sexuální objekty, neboť podobnou námitku by mohl vznést kdokoli, kdo vykonává nějakou placenou službu. Všichni jsme jen částečnými objekty a nástroji služeb, ke kterým jsme přiřazeni.

Uf... moc se mi to zkrátit nepodařilo co?

0 0
možnosti
PB

Asi nikoho nemůže překvapit, že všechny ženy, účinkující v dokumentu, přiměla k provozování nejstaršího řemesla světa finanční tíseň či velmi tíživá životní situace.

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=697304

Vy, jakožto světaznalý člověk, snad opravdu nečekáte, že na otázku proč prostitutka šlape vám ona odpoví: protože se raději budu pelešit za peníze, než chodit poctivě do kolbenky. Že ne? A mimochodem, i zloděje ke krádežím přiměje vždy finanční tíseň, jinak by to nedělal. Takže jako argument to zní sice pašácky, ale ve skutečnosti je to jen vata.

A k vašemu blogu o té půjčce se 110% (protože odpovídat tam už nemá smysl), konečně jsem se dozvěděl to, o co jsem váš žádal. Tedy že půjčka byla na 30 měs. 110% (ať už RPSN, či jen úroky) je navýšení ze 40 000kč na 118 000kč a to je podle mne lichva též (nepřiměřené plnění ) , tedy shoda. V tom případě souhlasím s vámi i se soudním verdiktem.

3 1
možnosti
KT

Já jsem zaplatila za nevyžádanou službu (otištění inzerátu do jakési mapy) ze 6000,- v exekuci 120000,- . V době, kdy jsem se to dozvěděla už nebylo odvolání, doklady u soudu už byly skartovány.

0 0
možnosti
EK

Četla jsem jakousi zprávu o stavu prostituce v České republice, kde se psalo, že mezi prostitutkami je nejvíce rozvedených žen se středoškolským vzděláním, které samy pečují o děti. To jsou právě takové ženy, které vaše strana propaguje. Neženou se za kariérou, vystudují nějakou střední školu a najdou si časově nenáročné zaměstnání, aby se z nich staly vzorné matky a manželky pečující o domácnost a přispívající i nějakou tou korunou k domácímu rozpočtu. Potom se s ní začne manžel nudit, najde si nějakou dračici a na děti se vykašle. Aby měli alespoň na jídlo a nájem, tak jí zkrátka nezbyde, než šlapat chodník. Takže když feministky propagují, aby se žena nespoléhala na muže a v první řadě pracovala na svojí kariéře, tak vlastně bojují proti prostituci.

4 0
možnosti
PB

Potom se s ní začne manžel nudit, najde si nějakou dračici a na děti se vykašle.

;-D;-D;-D hezký. A nemůže to být taky naopak? Tedy že ona se začne nudit a připraví tím manžela o děti?

7 1
možnosti
JP

J59o77s46e68f 32P65o84t66r

20. 1. 2019 20:13

pane Zdechovský,

proč nenavrhujete nějaké řešení? Asi proto, že nechápete ten nejdůležitější moment v celém problému.

Prostituce se týká především samoživitelek, které tak hrozným způsobem zabezpečují své děti. Pro stát by asi nebyl problém, když se jedná o řekněme 10 000 žen je finančně zajistit. Jenže tím okamžikem by potřebných bylo podvodně x-krát víc.V tom je ten zakopaný pes, jsme nečestná, podvodnická společnost.

Řešte nečestnou, podvodnickou společnost a ne dobrovolnické organizace.

0 0
možnosti
Foto

proč to sem dáváte podruhé? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Do textu jsem dopsal poznámku - původní odkaz není kvůli technickým problémům dostupný, jediné řešení bylo dát blog znovu, za což se omlouvám.

2 0
možnosti
Foto

Pokud někdo končí na ulici tak je to dnes v době rekordně nízké nezaměstnanosti především jeho volba-na ulici nikdo končit nemusí, stejně tak nemusí u nás nikdo k uživení provozovat prostituci-to jsou hloupé výmluvy nic víc.

Jistě možná má někdo problém se uživit v velkém městě drahými nájmy, ale vždy má možnost se přestěhovat tam kde je levnějí, dá se sehnat práce s ubytováním,...

To co řeší feministky pak e jejich věc-ony nejou placeny z našich daní.

Spíš by mně zajímalo kdy vy si přestanete dělat PR na feministkách, Barnevernetu a mnohém dalším a začnete řešit problémy -třeba proč má paní s jednou rukou jen částečný důchod, jak takovým ženám pomoci například zvýhodněním zkrácených úvazků (třeba daňovou úlevou pro zaměstnavatele), jak zajistit aby u nás nebyly z ekonomických důvodů odebírany děti a spíše se pomohlo rodině,.... vy jako politik jste za to na rozdíl od těch feministek placený

12 2
možnosti
Foto

Je dobré znát i tento pohled, také souhlas.R^R^

2 0
možnosti
JR

J43a90n 45R32á15ž

20. 1. 2019 19:06

Pod recyklovaný článek z Neviditelného psa, dávám odtamtud recyklovaný můj diskuzní příspěvek:

Pro dnešní feministky je daleko důležitější se starat o ženy, které chtějí být jako ony i když mají penis, jestli jsou ve školách záchody pro třetí pohlaví a kolik je žen ředitelkami, či ministryněmi, než se starat o ženy které považují za svoje hlavní životní poslání dobře vychovat děti, postarat se o pohodu v rodině, zjistit jestli je v blízkosti dobrá školka a odborný dětský lékař. Těm jsou pitomosti vymýšlené bláznivými sufražetkami ukradené. Na štěstí je takových žen, které ještě dělají svět normální, stále ještě většina.

14 3
možnosti
TH

T45e46r79e78z91a 80H97o21l69á

21. 1. 2019 13:13

a to je právě mýtus a hloupost.

1 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.