Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už se mi to (sakra)dlouho nestalo, ale souhlasím s článkem na A2larmu a ne s pokryteckým moralizováním lidovců.

0 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, chováte se jako pokrytec a manipulátor. Napadlo Vás, že právě za řešení těchto problémů jste také placený a že máte s neziskovkami spolupracovat? Podpora kojení je vklad do zdravého života ženy i dětí, tedy i ekonomické úspory a souvisí i s porodnickým násilím, kterému většina žen u nás čelí a i z toho důvodu je mnohými vnímáno jako normální.

2 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Bohužel feministky to mají hodně popletené, ony bojují za práva žen chodit zahalené, kdežto práva žen v muslimských zemích chodit nezahalené, včetně útoků na ně, je nezajímají.

2 0
možnosti

L30i95b61o79r 81D21a31n15ě19k

22. 1. 2019 10:37

slovy AB "Sorry jako" ale je spousta žen, která prostituci/porno dělají naprosto ze svobodné vůle a s radostí, protože je to baví a rády si přivydělají tím co je baví. Takže bych to trošku upravil a snažil se vymýtit potřebu prostituce kvůli finanční tísni a z donucení.

1 1
možnosti
Foto

Nemely by feministky zajistit, aby to i v techto pripadech bylo vyrovnante? tedy 50 na 50 jak u prostitutek tak u bezdomovcu?

Jako nezlobte se na me, ale pokud je mezi bezdomovci pouze 10-20% zen, pak mi to prijde jako genderova diskriminace!

1 0
možnosti

Pripominate, ze prostituce je pro zeny degradujici a zaroven pisete, ze je to nejstarsi remeslo na svete....tak trochu uz zenam prirozene. To degradujici neni. Ale je, zvlaste kdyz je to poholny mytus muzu, kteri povazuji zeny za podradne a degrduji je. Neni tosamorzejme nejstarsi remeslo.

2 2
možnosti

Probém, který např. feministky řeší je ten, že i chlapi mají potřebu vykonávat v sedě.

4 2
možnosti

Pane poslance, jedna vec je rikat, ze "by se zenam melo umet pomoci z prostituce, aby nebylo potreba ji legalizovat", to umi jak krestansti demokrate, tak cirkev samotna. Druha vec je takove reseni najit, uplatnit a krome toho resit, co se stavajici situaci, dokud se takove reseni nenajde. Coz se nenajde nikdy - placeny sex se nenazyva nejstarsim remeslem ze srandy, ale proto, ze po nem byla poptavka vzdy a nejspis i vzdy bude. A i kdybychom dosahli takove urovne blahobytu, ze potrebu zivit se prostituci bude mit jen hrstka tech, ktere maji sex s nahodnymi partnery jako konicek, porad bude nutne mit nejak vyreseno postaveni jich samotnych a jejich prijmu pred zakonem.

Mimochodem, pokud ma prostituce nebyt povolanim jen proto, ze jsou v ni zeny degradovany na objekty, slouzici k uspokojeni danych potreb, tak prave v tom nevidim zadny rozdil oproti jinym profesim; ja treba delam IT support a taky mi klient nevola proto, aby vzdal hold me jedinecne lidske osobnosti jako dilu Bozimu, ale proto, abych mu poskytl sluzbu.

4 0
možnosti

A to IT support je ještě celkem zlatý, dělat v "běžných" callcentrech je občas taky taková forma prostituce....

0 0
možnosti

Nebylo by pane poslance spatne kdybyste nejdriv definoval vas pojem Feministka. Domnivam se ze si pod tim kazdy predstavujeme neco jineh.

Dekuji.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS