Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37a94n 66Z21í35m39a

9. 1. 2019 18:26

Trefné, vtipné , správné....R^

3 0
možnosti

Každopádně ať to rozhodne soud a dá jasně na srozuměnou obohacovačům, že za osahávání je ten zlomenej nos to nejmenší co ho v dalším řízení čeká!

Jestli to tak nedopadne, tak potěš košte. Asi se pak bude muset počkat až to postihne soudcovic rodinu (teda jestli nějakou má):-/

2 0
možnosti

Když tu pan autor tak pěkně rozjíždí kampaň do voleb EU, je dobré si připomenout:

- pro usnesení aby evropský parlament zavedl závazné kvóty k rozdělování žadatelů o azyl mezi všechny členské státy, hlasoval i Tomáš Zdechovský.

- Tomáš Zdechovský hlasoval, aby evropský parlament vyzval k uvalení sankcí na Českou republiku za nepřebírání migrantů podle kvót EU

https://cs.wikipedia.org/wiki/Uprchlick%C3%A9_kv%C3%B3ty#Hlasov%C3%A1n%C3%AD_%C4%8Desk%C3%BDch_europoslanc%C5%AF

1 0
možnosti
Foto

Vy jste vtipálek. Vycházíte ze lží Macha a říkáte, že nám pravdu ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Pepřové spreje jsou v UK povoleny, ale jen pro příslušníky policie a ozbrojených složek. Například za účelem rozehnání veřejných nepokojů. Dost jim rozumím, zvláště po aféře Skripal, kdy jim dva ruští agenti GRU sprajovali nervově paralytické látky na dveře prostých občanů budou muset ale, až si v parlamentu vyřeší Brexit, jenž jim dočasně paralyzuje veškeré zákonodární rozhodnutí a zakážou v Británii prodávat na veřejnosti veškeré spreje. A dětské vodní pistolky. Fakt je, že zlomený nos se musí nějak prošetřit. Vyžadují to součansé občanské zákoníky. Pokud je to kvalifikováno jako protiprávní jednání a nikoli jako nutná sebeobrana, může u nás dokonce zdravotní pojišťovna vyžadovat nákaldy na léčbu. Ideálnější by bylo, když by muže žena prudce kopla napkříkla do nějakého dalšího citlivého místa. Například do rozkroku. nezpůsobila by zlomeninu, ale jen pohmožděninu a to by nevyžadovalo tak nákladnou léčbu. A patrně by nemusela být ani žalována. Prostě se jen špatně strefila. To se občas stává. Hlavně, že to rozbouřilo sociální sítě. Já jsem měla na Afgánce obrovské štěstí. Potkala jsem sice jen jednoho, ale ten byl hodně slušný. Hledala jsem v Londýně svůj zapadlý hostel, a společně se svým známým Palestincem se mnou hodinou brouzdali pořád po jednom a tom samém místě, až jsme jej našli. Prostě dva zlatí, vychovaní kluci. Možná je to i tím, že působím už tak trošku babičkovským dojmem.

0 1
možnosti

A v Británii za pouhé držení pepřového spreje hrozí trest odnětí svobody v délce až 10 let(za baterku s paralyzérem je minimální trest 5 let).

Tak to bych za výbavu proti lumpům, co mám v práci mohl dostat v Británii 45 let.

A to ještě nevím, kolik hrozí za držení teleskopického obušku.

Naštěstí, zatím žijeme v relativně normálním státě.

2 0
možnosti

R^ Velmi dobře popsaný problém i s příklady. Všichni, kdož různé zákazy možné obrany uplatňují, by měli obratem DETAILNĚ popsat, jak se má např. napadená žena neukojeným migrantem bránit. Nutno předem dodat, že slovní jasné NE vůbec nic neznamená, když napadající vůbec nerozumí (a dokonce se mnozí včetně dětí odmítají jazyk hostitelské země učit).

Nicméně, tu jedničku, kterou jsem Vám, pane Zdechovský, napsal, červeně podtrhnu, až tématiku dostanete na pořad jednání europarlamentu, který vydá jasné stanovisko; tedy ne takové, aby se vlk nažral a koza zůstala celá!

7 0
možnosti

To nebylo ...Mee too???

3 0
možnosti
Foto

Také jsem se divil, že se feministky neozvaly.

0 0
možnosti

Nedobře píšete pane europoslanče.;-) V Bruselu byste mohl být i uklován. A i u nás se už najde pár "ochránců", kteří jsou připraveni upalovat.

9 0
možnosti

"Přiměřenost obrany" by se měla hodnotit jen u opravdu extrémních situací. A povolit střelbu v případě jakéhokoli fyzického napadení, vniknutí na cizí ohraničený pozemek nebo útěk s ukradenými věcmi.

6 0
možnosti
Foto

Strilet muzete kdykoliv. Problem je, kdyz se trefíte.

0 0
možnosti

Pane Zdechovský, v článku vycházíte z premisy, že "základním principem právního státu je možnost bránit se proti agresorovi", která se zdá být rozumná. Ta rozumnost je ale v panoptiku soudobého právního myšlení její největší slabinou. Dnes vše směřuje k představě, že "základním principem právního státu je delegovat obranu proti agresorovi na stát", a to i když zrovna rameno toho státu není po ruce. Takže nechat si ublížit a pak si můžete jít na anonymního agresora stěžovat, pokud vám to ještě bude co platné.

Nevím, jestli s tím něco uděláte, ale obávám se, že nic moc ani vy.

5 0
možnosti

J55i36ř33í 61V70l15a85c45h

5. 1. 2019 17:40

Největší slabinou jsou voliči, jelikož chtějí silný stát, který se o ně stará ve všech životních situacích. Pak sice nadávají, že se v některých oblastech stará až moc, ale u voleb to stejně hodí lidem, kteří ty šrouby dále utahují, protože nemají odvahu přijmout odpovědnost za svůj život a svá rozhodnutí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.