Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Přeji panu Zdechovskému dobrý nový rok a nám všem, aby v europarlamentu lidé s jeho uvažováním a pořadím hodnot získali brzy převahu.

7 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je obsah vašeho článku je jaksi špatně načasován. Ten případ je vyšetřován, takže je asi nesmyslné se rozhořčovat nad tím, že někomu může být souzen, když jinému zlomí nos. To je fakt, ale vyšetřování může prokázat oprávněnost obrany a může být i potrestán ten, komu mu byl nos zlomen, a to za předcházející chování.

Osobně dle dostupných údajů zcela schvaluji jednání té ženy, ale naopak mi přijde z vaší strany nechutné, když tuto věc prezentujete tak, jako že ta žena je už málem odsouzena. Je to bohužel typické chování "přilévačů" oleje do ohně. Řekl bych, že zrovna politici by měli být v tomto smyslu korektní a hodnotit jen to, co se stalo, a ne to co by se podle nějaké hypotézy stát mohlo.

1 9
možnosti

Už to, že vůbec bylo vzneseno obvinění, je známkou naprosto úchylného uvažování.

Normální by bylo, aby agresor dostal pár pěstí nádavkem od kolemstojících a pak by tiše zmizel, aby toho nebylo víc.

18 1
možnosti
PB

Samozřejmě souhlas a karma. Slečna se zjevně pohybovala dle doporučení na délku své paže a i to je zjevně špatně. Porcování západní Evropy zaživa nabírá na síle.

10 0
možnosti
Foto

Neviděl bych to tak fatalisticky. Ale prostě ukázat sílu reakce je občas potřeba.

0 0
možnosti
VV

Pokud jsem dobre informovan pane Zdechovsky, tak v Rakousku a nejen tam, rekl bych ze ve vsech Evropskych zemich musi lekar kazde osetreni pro podezreni na nasilny cin policii.

Opravdu nechapu vasi cinnost v Evropskem parlamentu. Tam jste snad nebyl zvolen abyste pomlouval EU.

Je jasne, ze ten zlomeny nos musi Police resit. To co s nim udela je jeji vec.

Hlavne ze jste opet zalichotil tem zdejsim "Euroskeptikum".

1 20
možnosti
JS

J25o70s28e36f 27S85u98k

5. 1. 2019 13:37

nemyslím si, že by pan Zdechovský komukoliv lichotil a už vůbec si nemyslím, že pomlouvá EU. Pokud tedy za pomlouvání nepovažujete jakoukoliv kritiku, jakkoliv podloženou reálnými problémy a nesmyslnými nařízeními či zákony..Svět není dokonalý..

14 0
možnosti
SB

Na jednu stranu se ženám téměř znemožňuje obrana proti skutečným násilníkům, ale na druhé straně právě u znásilnění je hodně případů, kdy ve vězení sedí zcela nevinný muž.

Prostě z extrému do extrému, z nespravedlnosti do nespravedlnosti: Na jednu stranu slušná holka nemá zastání, na druhou stranu kdejaká zamindrákovaná husa se může slušnému chlápkovi za jeho nezájem pomstít tím, že si na něj něco vymyslí. Buď si to úplně vycucá z prstu, nebo normální milování, které vůbec nemělo charakter nedobrovolnosti na jedné nebo na druhé straně, označí za znásilnění, když po čase chlápek zjistí, že s takovou hysterkou by to nebylo to rpavé, ac che to normálním kultuivovaným způsobem ukončit. A příslušný pán potom má velké problémy, aby se z takového obvinění dostal, pokud vůbec se mu to povede.

2 1
možnosti
Foto

R^ To otevřená podpora zločinnosti, čož je zločinné. Nechápu. Jako by tvůrci takových právních norem byli sami úchyláci a chráni tak sami sebe.

7 0
možnosti
Foto

nikdo nemá právo ženám bránit aby se bránilyR^

na druhé straně kdybych rozbila nos každému chlápkovi co se na mě v metru mačká a zneužije tlačenice tak to by bylo rozbitých ciferníků;-)

2 7
možnosti
Foto

On se nemačkal. On se pokoušel jí opakovaně sahat na prsa. A to běžný cestující v metru nedělá ;-)

13 1
možnosti
JS

J80o37s29e16f 89S85u88k

5. 1. 2019 12:35

Vzít slabšímu možnost se bránit a stíhat ze nutnou obranu je zločinné jednání. Vyšší společenské postavení znamená též vyšší odpovědnost, páni politici a soudci.

11 0
možnosti
Foto

Tady to vypadá na naprosto chybný postup konkrétního policisty a státního zástupce. Ale v principu souhlas.

3 0
možnosti
PS

Láska k bližnímu, národu a lidstvu, ukládá každému bránit se co nejenergičtěji, odpírat všemu zlému důsledně všude a vždy a ve všem. Bránit se neznamená znásilňovat, bránit se znamená užívat zbraně k odražení násilí. Obrana nevyplývá z panovačnosti, naopak, a je tudíž přirozená, nutná a mravně úplně oprávněná.

T.G.Masaryk

18 0
možnosti
Foto

Díky, souhlas s tatíčkem. ;-)

0 0
možnosti
PS

Zeptejte se Vaňka nebo Hornera co mají ty ženy dělat. Je nezajímá co bude potom oni tu teď migranty chtějí a problémy řešit až v dalším kroku. Něco jako půjčit si na dovolenou protože chci vidět exotiku, a to že nemám jak půjčku splácet? No to budu řešit až v kroku dva.

6 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.