Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Berte mně jako někoho, kdo Vás jindy nečte, omlouvám se za upřímnost. Ale ten titulek je zkrátka velmi znepokojivý. Chci tím říct, že není horší příležitosti, kdy ...jak píšete, že v članku používáte...pracovat s ironií a nadsázkou, než zrovna v tomto tématu. Nějak nevím. Zbytečné :-/ a v podstatě pro slušné ženy nefér.

1 7
možnosti
Foto

Těch případu kdy si v boji o dítě matka vymyslí historku o pedofilii je opravdu dost.Jak psychologové,tak socialka a policie zná statistiku a ví,že 90 procent všech těchto obvinění jsou lži a podle toho k tomu přistupují.Není tedy pravda,že jsou muži v rozvodovém řízení při takovém obvinění hned fako "jasní pachatelé" zavíráni do vazby.Ani přístup sociálky není vždy tak tvrdý jak popisujete.Policie ovšem musí každé obvinění vyšetřovat i když jde hned od začátku o pravděpodobnou lež.

3 1
možnosti
Foto

J71a60n89a 55M35a65j18o30v61á

30. 12. 2018 13:58

Možná není přístup sociálky tvrdý vždy. Rozhodně je ale takový znepokojivě často.

8 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.