Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Tento konkrétní případ dopadl vlastně jako v pohádce, dobro zvítězilo. Nicméně stále mi to připadá, samozřejmě včetně ostatních případů např. paní Michalákové, že tohle všechno je bohužel pouze řešení následků a nikoli příčiny.

Ta příčina je Barnevernet a Norsko samotné a tudíž především je potřeba vymyslet jak na něj, poněvadž to že ke zdárnému konci dospěl zrovna tento případ,neznamená že tak dopadnou i ty ostatní.

10 0
možnosti
TH

No úplně dobře to nedopadlo, starší dcera je stále v zajetí norské mafie.

9 0
možnosti
DP

Dost mě udivuje skutečnost, že paní se vydala do Polska, když většina "norských" utečenců před Barnevernet-em se uchyluje do Švédska, které má jazyk hodně podobný norskému "bokmål-u", (jeden ze dvou oficielních norských jazyků, kterým hovoří asi 70% Norů), a naučit se mluvit švédsky je pro ně hračka. Asi paní chtěla pořádnou mediální pozornost, Švédové kauzy Barnevernet-u mediálně nezpracovávají, i když na ně mají svůj názor, ale Norsko je přece soused a tak raději v dobrém. Ona už bohatě stačí ta rivalita a vzájemné někdy i dost tvrdé poštěchování mezi Nory a Švédy.

1 1
možnosti
VV

Ceklem si dovedu predstavit, ze by ta pani ve Svedsku dopadla stejne jako v Norsku, proto se vydala do Polska.

5 2
možnosti
Foto

R^ Vaše aktivity jsou chválihodné. Potřebovali bychom více podobně agilních lidí, kteří by měli odvahu postavit se i našim úřadům a bránit své spoluobčany proti naší úřední moci.

17 0
možnosti
Foto

Musíte je najít a pak volit. Jinak se to nezmění :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.