Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Úřady budou všude asi stejné. Já vedu spor s hygienou... Tento úřad je ve svých očích také bezchybný - byť úředníci porušují zákony jako na běžícím pásu a lžou jako Babiš. Nějaká omluva za způsobenou újmu? Ani omylem...

5 0
možnosti
JS

Pane Zdechovský pouze jedna připomínka. Neznám norskou politiku na téma "děti", neznám ten případ našich "ukradených" dětí, ale zdá se mi poněkud zajímavý. Na druhé straně, pokud vím, žádný norský poslanec EU neorganizuje poťouchle akce proti vlastní zemi, protože jeho strana nezvítězila ve volbách ve vlastní zemi.

1 4
možnosti
MS

Tak mezi námi, Norsko není v EU.:-P

7 0
možnosti
VN

Mám pocit, že Norsko je ta v současnosti ta nejhorší a nejšílenější evropská země.

4 0
možnosti
Foto

Já mám obecně Norsko rád. Je to nádherná země, kdyby tam nebyl Barnevernet.

1 1
možnosti
JH

Rád bych věděl jak probíhají protesty proti Barnevernetu v Norsku v současné době či zda vůbec nějaké probíhají....?

Má takovou obacu že se to nechá "vyhnít"... nebo děje se něco pro nápravu pane Zdechovský? Máte určitě lepší informace než já.

1 0
možnosti
Foto

Ano probíhají. Také se pravidelně schází rodiče, psychologové a právníci a radí se, jak změnit současnou norskou praxi.

1 0
možnosti
ZV

Že v Česku a v rôznych iných štátoch vstávajú ľuďom vlasy na hlave z manierov Barnevernetu je jedna vec. Mňa ale podstatne viac desí absencia protestov v Nórsku. Iste, čas od času sa nejaký objaví a nájdu sa aj príbehy vzbury voči systému, ale to je stále málo. Alebo možno sa Nóri boja aj pípnuť, aby sa nedostali do hľadáčika všemocného úradu.

24 0
možnosti
JK

J34i52r28i 42K47u17c70e39r84a

8. 12. 2018 11:30

byl tu cca 1-2 roky zpět článek o Norsku, jeho sociálních a politických tradicích, oni mají prostě v genech poslouchat "úřad", "vládu", pevně v ten systém "společnost je nadřazena svými zájmy jednotlivci" věří a představa, že by proti tomu protestovali, je zcela iluzorní; tam, kde Francouz zapaluje auta a staví v ulicích barikády, tam Nor čte brožurku, vydanou "úřadem", kde má vysvětleno, proč má být spokojený - a on pak spokojený je

10 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.