Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A má pravdu, pokud chci někde žít, tak si zjistím jak to tam chodí, západní výchova je nejen v Norsku odlišná, ať se nám to líbí nebo ne...

3 7
možnosti
Foto

To možná ano. Ale o tom tento případ není. Přeci nechcete říci, že je normální nevidět děti na základě toho, že svůj případ medializuje, protože Vám je po prokázání podezření na zneužití nevrátí. ;-O;-€8-o

14 1
možnosti
Foto

A vida, zase nám tu politik z bezchybné České republiky, kde spousta rodičů nemůže vychovávat své děti, pěkně zamířil na ošklivé Norsko. Jak to bylo s dětmi Michalákovými, nikdo z nás neví, dost možná Norové pochybili. Ovšem kritika norské úrovně rodičovských práv z České republiky je křikem zloděje, aby chytili někoho, kdo zlodějem možná je a možná není. V dobách, kdy strana pana Zdechovského v ČR vládla, mohla plno pro zlepšení poměrů udělat, ale nehnula prstem. Je přece mnohem pohodlnější kritizovat Norsko, navíc s vědomím, že je to takový evergreen, protože Norsko nějaký východní stát nebere vážně. Ostatně, nenapadlo Vás někdy, že přezíravý postoj norské exvelvyslankyně může pramenit právě z toho, co v Praze roky vídávala? Že v ČR existují rodičovská práva jen na papíře, tak proč by se Norsko trápilo nějakými Čechy tam žijícími? Takový otec Michalák by dopadl stejně i v ČR, tak asi proto se ani moc neangažuje, prašť jako uhoď.

6 15
možnosti
Foto

Možná kdyby své dítě neunášel, kdoví, jak by dopadl ;-)

1 1
možnosti
Foto

Nenávidím bití dětí a i facka se mi jeví jako jejich týrání. Nic méně budu vždy proti nějakému zákonu, který by trestal rodiče za to, že fyzické tresty používají.

3 1
možnosti
Foto

Souhlasím ale ... nevím kolik je vám let, z fotky to nepoznám, ale vzpomínáte si na dětství? Každého z nás rodiče plácli po zadku a žádnou mentální újmu jsme neutrpěli. Myslím, že ten pojem bití a fyzické tresty je dnes demonizován.

11 0
možnosti
PB

P78e33t13r 26B50u81r11i85a34n

8. 12. 2018 14:34

Souhlas, karma.

3 1
možnosti
VB

Málo se připomíná, že Norové odebírali děti ženám, které je měli ze vztahu s německými vojáky. Otázka také je, jestli není v jejich mentalitě, díky klimatickým podmínkám a tím vynuceném životním stylu.

Tradice nezměníte. V Egyptě, když někdo umře, tak jej hned zbaví orgánů a nabalzamují (případ Kramný) :-), no a v Norsku šmahem všem odebírají děti.

Reakce jsou možné dvě. Odebírat na LHV děti norským párům při sebemenší ukázce zlobení (rodiče ukazují nekompetentnost k výchově).

Nebo pověřit speciální vojenskou jednotku osvobozením v Norsku zadržovaných dětí.

Doporučoval bych také uspořádat v Parlamentu seminář, Důvody odebírání dětí v Norsku.

Jen poznámka. tygřice, když jsou tygřata nesnesitelná, tak je plácne tlapou nebo zatřepe s nimi. Ochrání je tím, před vlastními činy.

4 0
možnosti
ZH

Jenže tygřice používá zdravý rozum. Něco takového po úřadu nemůžete přece chtít...

6 0
možnosti
Foto

péče o děti u nás má hodně trhlin, tak nechápu, proč se zabýváte zrovna Norskem???

4 8
možnosti
JM

Je dost rozdíl mezi trhlinami o kterých se ví než o propasti o které se tváří že neexistuje.

4 0
možnosti
VV

Nic ve zlem pane Zdechovsky, ale vsechny vase clanky mi pripadaji takove populisticke.

Nemyslim nejaky smer, ale tak abyste si udelal reklamu. Pristi rok preci budou volby do EP.

6 10
možnosti
TB

Ano, k jejich obsahu se nijak vyjádřit neumíte, tak naříkáte, že pan europoslanec říká to, co většina občanů.

11 1
možnosti
PV

Norsko bych, coby bytostný individualista, nedával z mnoha důvodů. To, že bych nevěděl dne ani hodiny kdy mi seberou děti je jen taková třešínka na dortu.

Při představě, že bych měl mít hodnotový žebříček nastavený v pořadí stát a úřady - celý okolní svět - a pak až někde já mne jímá nefalšovaná hrůza.

Ostatně ze stejného důvodu bych nedal Japonsko, kde je to taky nalinkované zas z kariérního hlediska.

8 0
možnosti
JZ

J82a98n 60Z26í98m93a

8. 12. 2018 12:27

A copak je špatného na tom, že Norové nebijí děti. A co je dobrého na tom, že my používáme fyzické tresty dětí. ? Je to k zamyšlení .

https://janzima.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=345660

3 7
možnosti
ZH

No - takový Plzák měl třeba také tzv. moderní názory na nevěru atp. Ke stáru však dostal rozum a přiznal, že se mýlil. Stejné je to s výchovou a tělesnými tresty.

1 0
možnosti
Foto

Tento týden Jaromír Soukup uvedl, že jeden z norských "expertů", který oficiálně posuzoval schopnost Evy Michalákové vychovávat děti, byl obviněn z pedofilie. Jsem velmi zvědav, jak nám to bohorovní norští idioti vysvětlí.:-/

15 0
možnosti
Foto

pana Soukupa bych jako bernou minci nebral

4 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.