Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J44a47n 16Z49i70e85g59l47e88r

30. 11. 2018 12:44

Já si dovoluji nesouhlasit s Těmi, kteří tvrdí, že by se Tomáš Zdechovský neměl zabývat Norskem. Naopak měl, protože se pochybné praktiky Barnevernetu týkají i Čechů, respektive české matky paní Michalákové. On fundovaně a s přehledem poukazuje zločinné praktiky této státní instituce. A také se věnuje problémům péče o děti v České republice.

V Norsku jsme byla a je to moc krásná země. Ovšem už před časem prohlásil jistý norský novinář v rozhovoru pro Reflex. "Norsko má spoustu předností, ale péče o děti a staré lidi k nim nepatří.

13 1
možnosti
MA

:D ja uz se z toho vaseho analniho alpinismu opravdu musim smat :) Vam vubec nedochazi, ze zdechovsky opet manipuluje, vy si nedokazete dohledat tuhle kauzu na webu Evropskeho soudu pro lidska prava a zerete mu vsecky vypotky do posledniho slova.

A kdyz uz jste tedy neschopny kritickeho mysleni a pouziti googlu vyhledavace, pomohu vam:

https://hudoc.echr.coe.int/eng#{%22itemid%22:[%22001-178877%22]}

a jeste zde mate velice prehledne shrnuti cele kauzy: https://strasbourgobservers.com/2018/01/03/a-child-centred-court-of-human-rights-strand-lobben-v-norway-30-nov-2017/

Priste se snad zamyslite, nez opet vyprodukujete nejaky koment jako chovani Noru pripominajici Rusy!

2 2
možnosti

Nekritická a neotřesitelná důvěra v norské pracovníky Barnevernetu mě nikdy nepřestane udivovat. Opravdu to norský zástupce myslel vážně v době, kdy se přišlo na to, že jeden z psychiatrů, který psal posudky pro norskou sociálku, byl usvědčený dlouholetý pedofil? ​

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689978

Docela zákeřný argumentační faul. S Barnevernetem jsou jiné problémy, že že by tam pracovali pedofilové

1 2
možnosti
Foto

Ano, je tam řada problémů. Problematické osobnosti lidí vykonávající posudky patří jako jeden z problémů.

5 0
možnosti
DR

O skandálním chování Barnevernetu už toho bylo napsáno spousta. Ovšem otázkou spíše je co s tím. Obávám že že žádné stížnosti tam či onde na nory neplatí.

3 0
možnosti
Foto

Neplatí? A proč si tedy Norové začali v ČR platit PR ;-) Ne, platí to.

0 0
možnosti

J14a88k72u36b 49Š77o20l18c

30. 11. 2018 10:48

Respekt k tomu, jakou máte výdrž.

7 0
možnosti
Foto

Ano, tohle nejde jen tak přejít.

0 0
možnosti
JH

Pane Zdechovský, děláte dobře svou práci a jen v tom pokračujte a nenechte se rozhodit pár idioty... :)

11 0
možnosti
Foto

My nemáme v Česku žádné problémy,že se tolik staráte o Norsko...?V Česku neexistuje centrální evidence dětí vhodných do pěstounské péče.Pokud se v kraji,kam dítě patří nesežene vhodný pěstoun,dítě skončí v ustavu,protože v jiném kraji se pěstoun nehledá.Neustále se dočítám,že pěstounských rodin je málo a přesto pěstouni čekají na "pěstouně" mnoho měsícu a často i let.Děti dlouho čekají a končí v ustavech.O to by jste se měl zajímat.Norské problémy přenechte Norum,tedy státu,který se pravidelně umistnuje na prvních příčkách kvality života....

3 17
možnosti
MS

V tom je kouzlo zastupitelské demokracie. Pan Zdechovský pouze zastupuje své voliče, kteří ho volili, nebo s ním sympatizují. Já ho sice nevolil, ale je přece správné, že politický zástupce zastupuje voliče, kteří s ním sympatizují. Já jsem teda ještě nezažil politika, který zastupuje názorové oponenty, kteří by ho v životě nevolili a ani ho volit nebudou. Nevím jestli jste ho volil, ale pokud jste volil svého favorita a ten v nějakém volebním obvodě vyhrál, tak mu předejte vaši výzvu. Pokud vás dobře zastupuje, tak si ji vyslechne a učiní vhodná opatření.

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.