Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P29a95v50e21l 34D18u48d12r

18. 11. 2018 20:41

Japonsko a Izrael mají jasnou odpověď: Muslim tam nedostane azyl.

Tam je to asi tak, jako kdyby u nás někdo žádal o azyl a řekl, že nacizmus je jeho náboženství, které bude vyznávat a hlásat veřejně, Hitler je prorok, a bude požadovat zavádění nacistických zákonů zde.

0 0
možnosti
ŠH

Jak je možné, že nevidíte, že ze států jako je Anglie, Francie, Švédsko ... se stávají muslimské enklávy, při jejichž vzniku nehraje roli muslimský terorismus či termín jako muslimský radikalismus, ale docela obyčejný islám se svými právy a zákony. Jak je možné, že z tohoto prostředí vycházejí radikální islamisté, kteří se vzápětí stávají teroristy. Jak je možné, že v prostředí normálního islámu přednáší davům jejich věrozvěstí a přestože jim nepřednáší nic jiného, než jejich normální islám, přesto se tisíce muslimu radikalizuje až do podoby teroristů? Jak je možné si myslet, že to tak vždy nebude a že to možná pozítří skončí? Jak je možné si myslet, že to má s vašim pohledem na svět pozitivní řešení pro evropské národy? Jak je možné tomu rozumět a aspoň občas nemít pochybnosti, aniž byste prostudoval korán?

0 0
možnosti
MK

Je dobře, pane Zdechovský, že o tom píšete, ale popis situace nestačí, o tom už během posledních let psalo více lidí.

Kdo jiný než politici (vláda, poslanci) by měli přijít s návrhem řešení.

0 0
možnosti
JT

J15i91r29i 34T17i57c35h88y

16. 11. 2018 16:46

Je snad zpusob, jak zatocit s teroristy, ale ve zmekcile "demokraticke" spolecnosti to neni mozne.

0 0
možnosti
DR

Jako o člověka který se zajímá spíše o vojenskou stránku věci než o ideologii musím upozornit že s Daesh to zdaleka nejde od deseti k pěti. Právě naopak, v poslední době dosáhl v Sýrii velkých úspěchů a bohužel především na západní úkor.

0 0
možnosti
ZH

Tentokrát dobře a věcně podané téma. R^R^!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.