Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám prsty celkem dlouhé a přesto dám přednost menším telefonům. Pro některé účely je velká obrazovka super, a u počítače preferuju 27" a víc, ale mobil raději nosím v kapse, než na to mít nějakou kabelu. A až konečně naši operátoři dokážou eSIM, tak si místo mobilu pořídím hodinky.

Samsung Galaxy Watch dělají ve dvou velikostech, a ta menší, více doporučovaná pro ženy, má kratší výdrž na baterky. Není tohle taky diskriminace? ;-D

0 0
možnosti

K92a53r64e62l 17J93a77n70d70a

15. 10. 2018 18:56

Ty ženy nejsou chtivé ... ty ženy ten iPhone POTŘEBUJÍ, nic jiného je neukojí!

0 0
možnosti
Foto

To nemyslíte vážně, Tomáši, že ne!? :-) Propána, aspoň na 5.min. bych chtěl tuhle starost mít.......... :-) *zm*

0 0
možnosti

Feministky budou mít vždy pocit diskriminace, to je jejich osud. Nepochybuji o tom, že když si koupí malý telefon s krátkou anténou, budou diskriminovány slabým signálem při telefonování.

3 0
možnosti
Foto

Asi tak. Některé určitě.

1 0
možnosti

P88e44t58r 97B31u23r89i34a29n

8. 10. 2018 22:41

;-D Ty jo, tak tohle je už fakt k pláči. Anebo ještě lépe o strachu. Vždyť přeci i Hitler byl ve 20. letech té inteligentnější části jenom k smíchu.

Karma.

0 0
možnosti

Takový ten pocit, když se člověk směje a pak si přestane být jist, jestli si autor dělá legraci nebo se v Bruselu stačil nakazit genderismem. Karma jasná R^

3 0
možnosti
Foto

Naštěstí jsem čím dál více přesvědčen, že gender je nesmysl.

2 0
možnosti

Já si zase myslím, že celá móda velkých matlačů plyne z toho, že chlapy si jej dávají do přední kapsy kalhot a potom machrují.

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím si. Jsou praktičtější pro práci.

1 0
možnosti

Já ženě pořídil telefon s úhlopříčkou 2,5". Aby nemohla říkat, že je moc velký a nevejde se do kapsy atd. Takže přesně vím, co by ty feministky řekly, kdyby jim vyrobili speciální malý iphone. Že je moc malý a snadno ho někde zapomenou. ;-D

7 0
možnosti

Firma to dělá naprosto správně. Protože ty fňukny neodendají telefon od ucha a pořád krafou. Tomu je třeba udělat přítrž a telefony ještě trochu zvětšit.

4 0
možnosti
Foto

Díky za odkaz. O článku jsem nevěděl. Nápad na něj jsem čerpal v zahraničním tisku - viz odkaz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.