Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

:-) Hysterky vždycky ženám škodily, jenže ono jich neubývá, možná dokonce, že jich je stále víc, bohužel

7 0
možnosti
LT

L20u41m79í16r 13T10i47e85t68z

8. 10. 2018 11:04

R^R^R^R^

Už dlouho jsem se tak nezasmál.

0 0
možnosti
Foto

Dekuji. Tak to bylo mysleno  Budu rad za pripadne sdileni. At lidi nemaji blbou naladu po volbach.

1 0
možnosti
TT

Problémy nezůstaly, ale jsou vytvářeny feministkami přesvědčenými o své nadřazenosti. Například ty "nefér platy", což je feministické označení nestejných příjmů, které jsou ovšem nestejné proto, že platy jsou fér.

8 0
možnosti
TT

Ale to byla jen připomínka k tomu termínu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

;-D. Já v tom cítím velkou příležitost pro gigantický byznys plastické chirurgie. Plastičtí chirurgové už dokázali zvětšit-zmenšit prsa, přehodit pohlavní orgány, rovnat-zvedat-sklápět nosy, zmenšovat-přišívat uši, cpát silikonové vycpávky na všechna myslitelná i nemyslitelná místa, dokonce přišít a zfunkčnit údy o které člověk přišel vinou úrazů. Proč by tedy nemohli přepracovat ručičku nespokojené nedotelefonované fňukny na pořádnou všeobjímající, a hbitě na sebevětším telefonu telefonující pazouru?

10 0
možnosti
LB

Pane Zdechovský, toto je vrchol populismu. Upozorňujete na marginální problém: Vždyť je jen naprosté minimum těch nebezpečných žen, které bojují za ajfouny s lepší ergonomií pro ženské tělo. Děláte si politický byznys s lidským strachem z agresivních feministek s velkými telefony. Přitom více ženám přejede telefon auto, než si jich zničí ruce používáním nevhodných telefonů. Uplatňujete princip kolektivní viny, to je rasismus, sexismus a všechny druhy fóbie k tomu. A navíc jste nedemokratický, protože proto.

Tak doufám, že jste ochutnal medicíny, kterou zalévá veřejný prostor Vaše i ostatní strana.

A teď Vážně: Vás osobně považuji z KDU za jediného člověka, s jehož myšlenkami je relevantní se seznamovat. Vás z KDU, Klause mladšího z ODS, Foldynu z ČSSD, snad bych mohl pokračovat. Vy tři děláte svým stranám značnou část volebního výsledku, protože se zcela neschováváte před realitou a neděláte z lidí hlupáky. Jo, ale jeden člověk na jednu stranu (tedy s relevantním slovem v té straně) je dost málo.

Proto už nikdy nebudu moci volit žádnou z těch tzv. "standardních stran", které náš svět dovedly až sem a teď se v nich sem tam objevují členové, kteří jsou alespoň schopni upozornit na skutečné problémy dneška.

Vám osobně přeji ve Vašem úsilí hodně zdaru.

6 4
možnosti
JB

J34a57n 54B97í95l12ý

8. 10. 2018 13:00

no, myslím, že srovnáním s klausem a foldynou jste p. zdechovského urazil

2 0
možnosti
PD

to mi připomnělo vtip ze začátku tisíciletí: "mobil je jediná věc, o které se v hospodě chlapi hádají, kdo ho má menšího..."

13 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.