Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Von ten Makron asi četl Švejka. Přísnost na chudý lidi musí bejt, kdyby na sůl nebylo!“ Tuto větu transformoval do vztahu k východním koloniím. Podobně jako naškrobení paňáci zpoza kanálu. Komandovat a neplnit dohody - to jim jde skvěle.

1 0
možnosti

Pane Zdechovský - R^ za to, že se zastáváte českého řidiče a že jste to otevřel i v EP.

7 0
možnosti

Pan Sagan je evidentně zástupným prvkem, Macron dává Čechům vědět, že pokud před ním nekleknou, zatočí s nimi. Co je ovšem ostudné je, že česká vláda se do případu nevložila a nezasadila se o čestný soud. Pro drogovou dealerku v Íránu se angažuje až až, zde se chová naprosto sprostě

9 0
možnosti

P27e41t75r 30B85u70r93i78a47n

7. 10. 2018 22:08

Dobrý postřeh R^

0 0
možnosti

P74e18t38r 79B44u60r82i61a60n

6. 10. 2018 21:58

Jak může vůbec fundovaně rozhodovat taková justice, které kdejaký vousatý analfabet bez dokladů ve stanu na náměstí úspěšně nakuká, že je jedenáctiletým ztraceným sirotkem, který neví, jak se tam dostal? ;-D

3 0
možnosti

NAD českým řidičem. :-)

1 0
možnosti

Tak z dostupných zdrojů je jasné, že řidič se na parkovišti probudil a buď nezkontroloval zámek, nebo si nevšiml poškození. Výsledek je drahá chyba.

Větší chybu ale vidím v soudu, který je schopen dojít k závěru, že řidič dojede ke kontrolnímu stanovišti s vědomím, že má poškozený zámek, který nastražil. Kdo tomu věří?

Nějaké generálské rady, že měl udělat to či ono jsou krásné od lidí, kteří kamion viděli maximálně, když ho předjížděli, nebo ve zprávách.

Jediné co se dá prokázat je nedbalost při kontrole zámku, ale určitě ne převaděčství.

3 1
možnosti

J38a59n 30H98u58r52k32a

4. 10. 2018 18:47

evidentně právo funguje stejně jako u nás důkazy se nepřipouští a formalita je cestou k předem domluvenému rozsudku...s tím se setkávám u soudu denně a změna je z říše snů a fantazie protože ty správná místa obsadili ti správní lidé přeci je v pořádku že 5 leté dítě dostalo od DP pokutu a 4 exekuce žena v době přestupku rodila a hups 17 exekucí máteli doklad od banky o nulovém zůstatku dluhu hups 174 exekucí jste slepý invalida nemáte auto hups ČKP 6 exekucí...zvykejte si na Zákon nové doby bude lépe...a lépe

3 0
možnosti

Přijde mi to podobné jako případ vraždy Čecha ve Spojeném království.

12 0
možnosti
Foto

Myslíte pak ten osvobozující rozsudek?

0 0
možnosti

Myslím, že se zde prezentují názory těch, co o kauze nic neví, respektive ví pouze co se zveřejnilo. Jak se ví, že ta tzv. převaděčská mafie bohatne s přepravy migrantů po moři, tak docela jistě řídí i tyto přejezdy v kamionech.

Dle vyhlášky řidič takového kamionu zodpovídá za to co veze, zodpovídá a musí dohlížet, jak je mu náklad nakládán a na celnici zapečetěn. Během cesty je jeho povinností kontrolovat neporušenost plomby.

Pokud zjistí porušení, jeho povinností je okamžitě informovat policii v té zemi, kde to zjistil. Poku tomuto řidiči někdo vlezl do cisterny, muselo to být po požití nějaké násilí, aby se do cisterny běženci dostali a řidič to asi nekontroloval a zjistili to až celníci a to je chyby řidiče.

Tak jako dostávají pašeráci dobře zaplaceno na moři, tak i ti co vědomě převážejí běžence po silnici to nedělají zadarmo. To, že běženci vypovídali, že do cisterny vlezli bez vědomí řiče není až tak směrodatné, neboť to bude jedna z podmínek řidiče, aby s takovou "přepravou" lidského nákladu souhlasil.

Zpochybňovat rozhodnutí francouzských soudů a uvádět je dokonce jako skandální, při srovnání s mnoha rozsudky našich postkomunistických soudů, je opravdu tak trochu mimo mísu.

1 1
možnosti

Mimo mísu je celý váš příspěvek.

Na začátek by jste mohl vysvětlil jak konkrétně má řidič kontrolovat plombu během cesty? Představujete si zastávku kamionu po cca 30 sekundách, nebo má řidič během cesty vystoupit, přelézt na návěs tak, aby nespadl z rozjetého kamionu a zkontrolovat plombu zavěšený na boku? Tak si říkám jestli se současní kaskadéři a dabléři v akčních filmech nerekrutují z řad bývalých kamioňáků, kteří během cesty museli plnit povinnost kontrolovat plombu.

Vaše další dedukce, že jsou výpovědi černých pasažérů nepodstatné, protože to bude evidentně podmínka řidiče je naprostá geniální úvaha. K čemu jsou kriminalisti? Stačí geniální dedukce, že za násilné vniknutí, úmyslné a vědomé překonání překážky může správce majetku a případ je vyřešen.

1 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.