Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět od Vás manipulace,

V tom Švédsku opravdu bylo 3/4 z testovaných starších, ale nějak jste zapoměl, že testováni byli jen ti u kterých na falešný věk bylo podezření ne 3/4 ze všech mladistvých což jste jaksi opoměl zmínit.

0 0
možnosti
PB

P12e66t96r 95B53u59r24i41a82n

21. 9. 2018 14:32

Karma i za tento trochu alibisticky, ale pravdivě napsaný blog. Ale líbí se mi dnes mezi politiky populární slovo: nešťastné. Pokud někdo udělá zjevnou kravinu, blbost, šmíru, je to nešťastné rozhodnutí.

Představte si, že bychom toto používali všichni.

Zpráva hasičů: zaměstnanec se nešťastně ožral jak kráva a pak nešťastně podpálil fabriku když přečerpával benzín s cigaretou v hubě.

Reportér: takže šlo o lidské selhání?

Neřekl bych. Celé to bylo tak nějak nešťastně podané.

0 0
možnosti
JM

Mě to přijde jako zkouška, co ještě Češi snesou. Dneska přivezou padesát malejch černoušků. Zítra sto černošek. A pozítří dvěstě černochů. A je tu další gheto. Klasická salámová metoda.

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím si. Podle mě v tom byla snaha pomoci lidem, které Michaela Šojdrová viděla. Jen prostě to občas chce mít ty věci více propracované a více to konzultovat několika lidmi zároveň a slyšet i protiargumenty.

0 0
možnosti
JZ

Velice precizní a perfektní rozbor. Žádný rozumný a normální člověk nebude zpochybňovat pomoc dětem. Ale, správně, hurá akce by přinesly více škody než užitku. Je třeba vzít do úvahy jednu věc, jestli by těm dětem prospělo, když by byly vytrženy ze svého kulturního a civilizačního prostředí, které je odlišné od České republiky..

2 0
možnosti
OP

Spor o výrostky bez doprovodu rozhodně není zbytečně vyhrocený. V blogu jste korektně sumarizoval fakta a vaše konečné stanovisko je, předpokládám, akceptovatelné pro většinu českých občanů. Kdyby však bez vášnivé diskuse prosadila paní Šojdrová svůj nesmyslný a politicky vypočítavý nápad, zadělala by na nepřehledný brajgl jak pro konkrétní osoby, které by se o ty výrostky starali, tak i pro ně samotné. Zastávat se kolegyně političky, která neumí předvídat a jedná prvoplánově vypočítavě a odvolávat se na to, že je to hodná paní, je sice vůči ní ohleduplné, ale taková osoba do politiky nepatří

3 0
možnosti
LB

Paní Pavlíková, přečtěte si web paní Šojdrové a pak teprve vynášejte soudy o tom, co je nesmyslné a vypočítavé. A být vámi, nechala bych na voličích, aby rozhodli, kdo do politiky patří a kdo ne.

0 0
možnosti
AK

Mne by jen zajímalo, jestli se paní poslankyně ráčila těch sirotků vůbec zeptat, jestli by k nám chtěli.

A taky kde se vzalo to číslo 50.

Proč ne 19 nebo 613?

2 0
možnosti
Foto

vychází z podobného programu ve Velké Británii, kde přijali 350 nezletilých bez doprovodu, my jsme menší země, proto poměrově 50.

2 0
možnosti
Foto

souhlas že Babišova reakce byla buranská-ale přesně to někteří lidé chtěli slyšet:-/

2 0
možnosti
Foto

J45a12n 76Š43i46k

20. 9. 2018 18:34

Dobrý den. Diskuze už proběhla: Kvůli nedostatku informací nejasná, plná spekulací a nenávisti. Výsledkem je, že pomoc nebude poskytnutá nejen sirotkům. Teď nebude mít žádný politik odvahu k jakémukoliv činu a pomoci i někomu jinému. Je dobře, že uvádíte fakta, statistiky a osobní zkušenosti. Cenil bych si však toho, kdybyste vystoupil hned na začátku. Jenže takto to působí, že jste se svým vystoupením čekal až na reakci veřejnosti a přidal se k většině kvůli své popularitě. A to je právě o té odvaze. Zastávat od začátku jasný postoj. Říci ano nebo ne. Prosazovat řešení. Bez odvahy riskovat se nestane nic. Vy neriskujete, jen jste napsal hezký článek a svezl se na vlně, jako mnozí další. Hezký večer

3 0
možnosti
Foto

Dobry den,

pan Zdechovsky je od soboty na náročné pracovni misi v Tchaiwanu, je pochopitelne, ze pak nereaguje na vse obratem, naopak se jeste maximálně snaží na veci reagovat aspoň v noci po hotelech, kdy uz se normální člověk na vse vykašle (vrací se až v neděli).

Jinak Míše se to vse říkalo, proto, jak sama tvrdí, mela z KDU podporu jen individualni a všude slyšela jen “politicky ožehave” - viz https://hlidacipes.org/cesko-muze-prijmout-50-uprchliku-syrskych-deti-sirotku-z-taboru-v-recku-ci-libanonu/

Dostala radu, at nejdriv pres neziskovky na místě vytipuji 50 konkrétních deti a až pak iniciativu prezentuje. Zachovala se ale jinak a neni na místě ptat se zrovna nás, proč.

https://www.novinky.cz/domaci/483832-zadny-azyl-ani-obcanstvi-a-jen-ty-nejmladsi-sojdrova-ma-pro-babise-konkretni-plan-se-sirotky.html

1 0
možnosti
Foto

Jak je v té naší kotlině zakořeněným zvykem, tak návrh jiné partaje (zejména opoziční) je vládnoucími striktně odmítnut jaksi apriori, už jen z důvodu původu takového návrhu. Při takovém odmítnutí se pak vůbec nehodnotí reálnost, správnou a už vůbec ne morálnost takového odmítnutí. A když navíc je navíc odmítnutí provedeno křupanským způsobem hluboce pod úrovní Dida Intepta, měl by celý národ vyskočit jako jeden muž/žena, tedy tvor, a takovému vandalství důrazně pohrozit.

Že se tak hromadně neděje? Inu vrána k vráně....

0 0
možnosti
Foto

Vrána k vráně? Můžete to rozvést?

0 0
možnosti
JS

Pane Zdechovský, Vašich názorů si vážím i když většinou s nimi nesouhlasím. Na rozdíl od Vás jsem přesvědčený o tom, že od paní poslankyně to nebyla snaha pomoct, ani naivita, ale rána pod pás ČR.

5 1
možnosti
Foto

Dobrý den a s tímto souhlasíte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.