Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J84o73s54e42f 23K42l42a71t

30. 8. 2018 21:35

Pane Zdechovský plně s vámi souhlasím ,že pan Kramný nevraždil ,myslím si že to byl Kalousek

1 1
možnosti
RP

Pane Zdechovský, pan Kramný je určitě nevinný, viďte... Akorát advokát to podělal, jinak by zvítězila spravedlnost. O tom, že žena p. Kramného i jeho dcera byly usmrceny el. proudem není vůbec pochyb a to i přesto, že se nenašly prokazatelné stopy po zásahu el. proudem.

Víte, že se dá zabít člověk el. proudem aniž by oběť kladla odpor? Víte, já jsem v oboru elektro byl taky nějaký pátek a vím, že kdy jsme na škole s kluky blbli a někdo přinesl megmet a připevnil svorky na spolužáka. Měl to být kanadský žertík. Výsledek byl nasnadě, že kluka už ze snu neprobudili. A nemusím Vám psát o tom, že lze uspat vědomě někoho tak, aby při zapojení svorek , nic nevěděl.

A ještě jedna věc. Ty fotky jeho dcery a ženy skutečně existují. Chcete je vidět? Ta je v rozporu s těmi zprávami, o které se opíráte na bázi Vaší spekulace. A totálně dají zcela odlišný náhled na věc...

Zanechte spekulací, pokud jste úspěšný europoslanec, anebo se chcete stát tak slavným, jako náš prezident, který rozporuje každou kauzu z novičokem, o které ví akorát prd?

3 7
možnosti
JK

Můžete mi vysvětlit, jak může proud 1 mA zabít ?

0 0
možnosti
Foto

Ne vždy s vámi souhlasim tentokrát však ano. Vzhledem k trollimu rojeni se zde je další diskuse zbytečná

8 0
možnosti
PB

P80e82t42r 28B56u71r24i61a85n

30. 8. 2018 17:52

Pane Hermánku, přestaňte laskavě mne, provozního elektrikáře fabriky a také traťového technika, poučovat o tom, jak funguje elektřina. Děkuji.

A k tomu síťovému napětí(230V), jak píšete. Ano, může zabít, ale pouze ve shodě více "příznivých" okolností. A to jsou zejména: oslabený organismus (dítě, stařec, kardiak), vlhké a mokré prostředí, dobrá vodivost kůže (zpocená), delší čas trvání a nemožnost se pustit zdroje. Naprostá většina smrtelných úrazů po zásahu el. proudem je ta, že postižený odněkud ještě k tomu spadne, tedy kombinované příčiny (ze žebříku, ze střechy).

Pokud leží zdravá, mladá žena v suché posteli odkud má úniku, pod horkým egyptským vzduchem, je téměř nemožné ji bez dalšího násilného držení zabít pouhým přiložením dvou drátů síťového napětí. První reakce jejího těla by totiž bylo ucuknutí a další mnoha sekundový boj o život, což by mělo za následek ošklivé a nepřehlédnutelné jizvy po popáleninách el. proudem (vlivem nedokonalého přechodu, tedy přechodového oblouku). To je můj názor. A že jsem těch elektrických švestek už schytal nepočítaně. Pokud bych já měl zabít zdravého nesvázaného dospělce elektřinou v pokoji, nedokázal bych to.

P.S. a co se týče těch 24V ss, ta hodnota se týká mokrého prostředí!

A taktéž nám můžete laskavě říct, ve které že to vteřině videa podle vás strhla ona řidička řízení a sama, bez dotyku cizího auta, vylétla z dálnice? Rád si na to počkám, protože opravdu to v tom videu nemůžu pořád najít.

https://www.novinky.cz/krimi/339850-dalnicni-pirat-lacina-je-na-svobode.html

13 1
možnosti
Foto

Téměř od samého počátku si myslím, že Kramný měl být odsouzen na základě nedostatku důkazů.

Ale je snad je jasné, že tu jde o záhadu uzavřeného pokoje. Jedině Kramný byl v pokoji se svou nebohou manželkou a dcerou. A má být také jasné, že obě zemřely nepřirozenou smrtí, v každém případě ve stejném čase.

2 0
možnosti
PK

Je typické pro "právní" stát,že se do všeho míchají a doporučení dávají politici a konkrétně KDU je toho pravým příkladem. A to je to nejhorší co může odsouzeného potkat. Možná by se tento pán měl starat o čistotu církve,kterým tato strana slouží...

3 4
možnosti
Foto

Nerozumím tomu, co jste napsal

1 0
možnosti
ZH

Pane Zdechovsky, mate potrebu se shazovat hranim si na dost spatneho kriminalistu z Europarlamentu, kde mate resit jiny veci ? Neklesejte takhle nizko.:-/

8 7
možnosti
Foto

Zdeňku ne. Jen myslím, že pokud máme budovat demokracii na základě nezávislých soudů, musíme jít jako politici příkladem.

0 0
možnosti
KT

Pane Zdechovský! Oni europoslanci nemají nic na práci a tak z nudy marní čas mudrováním nad kriminálními případy? Podivné.

Předpokládal bych, že jeden každý europoslanec by měl převažující část dne věnovat studiu materiálů, zprávám a dalším dokladům, ke kterým se má při zasedání orgánů EP vyjadřovat, hlasovat o nich atd. atd. Při svých návštěvách Bruselu mám ale pocit, že tomu tak u českých europoslanců není. Vidět nejsou, slyšet nejsou, k zastižení nejsou ... ale mudrování o s jejich prací nesouvisejících problémech jim jde náramně.

7 5
možnosti
Foto

možná byste si měl zjistit, že Zdechovský je 6. nejaktivnějším a nejproduktivnějším europoslancem ze 751. Myslím proto, že má plné právo si ve svém volném čase třeba studovat spisy. ;)

http://mepranking.eu/wgh_score.php

10 2
možnosti

Případ Kramný jsem sledoval, jako asi každý. Připadalo mi, že soud ho odsoudil na základě sice nepřímých důkazů, ale důkazů, které vytvářeli ucelený řetězec. Autor mě docela vyvedl z konceptu (i když s ním často nesouhlasím, nepovažuji ho za hlupáka či fanatika) a nutil mě o případu přemýšlet, dokud jsem se nedočetl, že je za tím spolek Šalamoun. Těmhle lidem nevěřím ani pozdrav. Kdysi dávno jsem četl o jejich angažovanosti u dvou případů. Bohužel mám mizernou paměť, tudíž nemohu být konkrétní. Ale od té doby je mám zapsané ve škatulce "Greenpeace, Amnesty International a jiní lháři"

4 1
možnosti
JV

A kde jste se dočetl, že je za tím Šalamoun?

2 0
možnosti
MS

Hezký článek a dobře, že jste věnoval čas studiu a boji za spravedlnost.

Můžeme tu na IDnes diskutovat jak chceme a donekonečna tvrdit, že Kramný vraždil el. proudem.

Ale soud. To má být námi placená státní instituce, která má o životě člověka rozhodovat na základě důkazů. A právě proto, že rozhoduje o životě člověka, kterého buď pošle, nebo nepošle do kriminálu musí to být důkazy jednoznačné, i když jsou třeba nepřímé. V právním státě nelze někoho poslat do basy na základě domněnek a spekulací. Takže jestli existuje vámi zmiňovaná svědectví odborníků, kteří vylučují předmětnou příčinu smrti el. proudem, měl by být případ Kramný znovu projednán.

14 0
možnosti
PM

P98e42t48r 25M19u23n74z84a46r

30. 8. 2018 15:27

Pro ty co si myslí, že jde zabít elektrickým proudem tak, aby nebylo poznat, dávám odkaz na článek o zabití při dotyku napětí 42V. A stejně to doktoři poznali. Takže buď tam ty stopy jsou, jak si myslí jedni znalci a pak jde o vraždu, nebo nejsou, pak nebyly zabiti elektrickým proudem. Jiná varianta není.

https://elektrika.cz/data/clanky/hrobar-uraz-malym-napetim-42v

A ještě malá poznámečka - všimněte si, že postižený se toho napětí držel a nemohl se tudíž sám pustit. To je v podstatě společné pro všechny smrtelné úrazy nízkým napětím, protože ty vyžadují určitý čas působení.

5 0
možnosti
Foto

Dobře. A co tím chcete prokázat?

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.