Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mně jsou nebezpeční uchylové v ČR na soudech i OSPODech, když rozhodují tak, že dříve nebo později zničí vztah rodiče s dítětem.

2 0
možnosti
Foto

Myslíte pedofilové? Zatím vím o případu 2 soudců a jednoho pracovníka OSPOD. Nebo víte o dalších?

2 0
možnosti
LB

Pane Zdechovský, je dobře, že informujete českou veřejnost o zvrhlostech a zločinném jednání norského Barnevernetu. Lidé se totiž, díky politicky korektním zprávám v České televizi (a nejen tam, protože už i ostatní se bojí), nemají kde dozvědět o šílenostech, které se dějí nejen v Norsku! Dost mě překvapilo, že Vaše informace jsou ze zdroje BBC, ale asi to dává nějakou logiku. Protože v Anglii se dějí stejné věci s kradením dětí a co je dál - za tímto kradením, lze jen tušit. Ten, kdo nefunguje na Facebooku, nemá možnost dozvědět se, jak je prohnilý sociální systém v těchto zemích. Nedávno jsem viděla na FB sdílený dokument nešťastné slovenské matky, které anglické úřady odebraly děti a nemůže je dostat zpět, přesto, že se ničím neprovinila a dokonce pracuje jako chůva cizích dětí! Nechápu ten systém, kde si ten který stát neumí sjednat pořádek ohledně péče o děti, nebo spíše, a to je horší, to chápu tak, že zločineckou organizací je samotný stát, který tato zvěrstva na dětech koná. Co se musí stát, aby se to změnilo? OSN nefunguje? Nebo proč tu vůbec takové nadnárodní organizace jsou? Tady máte odkaz na kýžené video, abyste viděl,že BBC poukazuje na zločinnost jiných, i přesto, že doma to mají taky! Funguje to přesně podle rčení "Zloděj křičí"chyťte zloděje!", anebo "pod svícnem je největší tma". Jako europoslanec byste měl mít možnost do tohoto mluvit v evropském parlamentu! Video zde: https://www.facebook.com/tvpatriotcz/videos/430565167447522/UzpfSTEwMDAwOTkyMzk1MzAxMDo2ODYwNzg5MTE3MzI5MDE/?id=100009923953010&lst=100009923953010%3A100009923953010%3A1534415540

3 0
možnosti
Foto

Když budete chvíli googlit, najdete dost BBC dokumentu i to jejich Social Service a “forced adoption”, neni to tak, ze by kritizovali jen Norsko.

https://www.bbc.com/news/av/uk-29502832/families-flee-uk-to-avoid-forced-adoption

3 0
možnosti
ZK

V jedné internetové diskusi jsem četl skvělou definici europoslance Zdechovského - amatérský superman.

Škoda, že se Zdechovský nevěnuje problematice českého OSPOD tak intenzivně jako norskému Barnevernetu (ale to asi nejde kálet do vlastního hnízda KDU).

Třeba jsem nikdy nic od obránce norských dětských práv Zdechovského neslyšel o psycholožce PhDr. Aleně Uváčikové.

1 17
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Kováři, děkuji za zajímavou definici :-D Nicméně k tomu, co píšete. Systematicky se věnuji i českému systému péče o děti. Zkuste si projít tento blog anebo dát mé jméno do googlu.

2 0
možnosti
SS

Ta posedlost Norskem je jiz hodna lecby. Co konkretne jste udelal pro vylepseni ceskeho socialniho systemu a ceskych deti odebranych z rodin? Co ? Nebo to neni tak videt, za to sve nesbira politicke body ?

Vam by skutecne sluselo SPD, tedy to ceske. Co na vas rika zbytek KDU CSL, tedy krestanu.

2 23
možnosti

J74a77k91u76b 17Š15o81l75c

16. 8. 2018 8:56

Jak se vyvíjí situace kolem paní Michalákové? Český stát ji asi v ničem nepomůže, že? Každopádně, kdo se dnes stěhuje do Norska je varován a těžko si může stěžovat.

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den, stále se čeká na rozhodnutí Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku, jestli se budou případem zabývat. Zatím jen slíbili přednostní projednání, někdy zhruba před rokem. Pokud bude případ akceptován, slíbila ČR (minulá vláda) svou intervenci, snad tento závazek dodrží i ta současná.

4 0
možnosti
PS

Experiment v Norsku ohledně dětí se zvrhl. Experiment s migrací se ve Švédsku nepovedl. Češi se musí jen poučit...

25 0
možnosti
Foto

Někdy si tím lidstvo musí projít.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.