Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V13á40c57l40a66v 20M47a15c45h

13. 8. 2018 12:48

primární příčina skepticismu vůči EU je v tom že se jedná o socialistický exeriment v novém kabátě

4 3
možnosti
Foto

Socialistický experiment jsme tu měli 40 let a fakt takto EU nefungujel

2 0
možnosti
Foto

D98a94n 29Š98í36d76a

13. 8. 2018 12:28

Zatím ale jmenované africké státy debatu o zřízení táborů na svých územích odmítají, tak jak je chcete přesvědčit, aby změnily názor? Chovají se sobecky jako kdyby se jich ty problémy netýkaly.

0 0
možnosti
Foto

to je diplomacie a je to otázka pro další vyjednávání - jak už je v článku, zadarmo to fakt nebude. Osobně spoléhám na dohodu s Marokem.

5 0
možnosti
Foto

Tomáši, jděte do čela KDU.

1 0
možnosti
Foto

Díky, ale má práce je v Evropském parlamentu. Někdo musí makat na reformě. EU

2 0
možnosti

Tomáši sice máte pravdu, ale podle mého jsou dalším problémem peníze, které vydělávají jak pašeráci, tak získávají neziskovky. Na aktuálně.cz, asi v nějaké slabé chvilce, zveřejnili, že lidé platí pašerákům kolem 5 - 6 tisíc Euro za osobu. Což je při tisíci uprchlících zisk kolem šesti milionu Euro. Italská policie zveřejnila nahrávky, ze kterých vyplývá, že pašeráci před vyplutím lidí na moře, dívali echo právě neziskovým organizacím. Takže neziskovky se vědomě a beztrestně na tom byznysu také podílejí a to vše s vědomím představitelů evropských států.

17 0
možnosti
Foto

Při těch příjmech od migrantů nebude pro pašeráky problém si založit vlastní neziskovku a ještě tak inkasovat peníze od daňových poplatníků na její činnost. Ale tohle všechno se tady na diskuzích psalo a diskutující byli titulováni jako xenofobové, rasisti atd., tak je překvapující, že už k tomu se to dozvěděli i v EU, takže ještě pár let a možná začnou něco konat.

5 0
možnosti

Pane Zdechovský pokračujte v psaní. Jste jedním ze zdrojů důvěryhodných informací. R^

11 0
možnosti
Foto

Děkuji, neustále se snažím pracovat a poznávat problematiku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.