Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji, vážím si toho, že jste si udělala čas si to přečíst ;-)

1 0
možnosti
Foto

Všechny ty skupiny,které jste vyjmenoval jsou v domovech proto,ne že tam jsou štastné,ale proto,že jim nic jiného už nezbývá.Tak to je.Do pěstounské péče se nedoporučují děti starší deseti let,sourozenecké skupiny o více dětech nemají šanci na umístnění a ty hodně problémové je velmi nesnadné umístnit jinam a už nemají moc šancí ve svém mladém životě mnoho změnit.Citová deprivace je hrozné postižení na celý život.Ano,pro všechny tyto děti jsou dětské domovy potřeba.Pro děti,které už nemají šanci jinde,ale mluvit o štěstí je opravdu přehnané.Co ty ostatní děti,které nespadají ani do jedné skupiny?Ty budou štastné v pěstounských rodinách a je jim třeba dát šanci změnit život.Tím ovšem nemyslím příbuzenské pěstounské rodiny,kde děti vychovává prarodič,který sám jako rodič zcela selhal....

3 0
možnosti
LM

To ale s článkem není v rozporu, ni? Však domovy nijak neadoruje. Jen konstatuje, že své místo mají a že se to v nich hodně lepší. To je přeci veskrze pozitivní.

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.