Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

R^ Pane Zdechovský, děkuji Vám za Váš přístup, za předávaní informací a sdílení svých názorů. Kdyby se takto chovali všichni (euro)poslanci, byl by náš vztah k politice obecně i k samotné EU jiný.

2 0
možnosti
EN

A současně vystoupit z EU a Zdechovský a jemu podobní maji po kšeftu!!

0 2
možnosti
MK

Vysoký komisař OSN pro lidská práva: Zeid Ra'ad Al Hussein

Jak může vyznavač náboženství, které je v rozporu s Listinou základních práv a svobod, být na takové pozici? 8-o8-o

17 0
možnosti
Foto

Respekt k lidským právům je univerzální hodnota bez ohledu na náboženství.

0 0
možnosti
MK

Nicméně by bylo dobré připustit, že Izrael je často agresor, co zaútočí první a pak se diví, že jsou proti němu vedena protiopatření

1 24
možnosti
JB

J37a17n 27B74í57l63ý

19. 7. 2018 19:47

všechny války, které izrael vedl, byly buď obranné nebo reakce na vystupňované nepřátelství sousedních států.

14 0
možnosti
JZ

Tomu nelze nic vytknout. Je opravdu hrozné, když Radu OSN pro lidská práva ovládají státy, které mají samy s dodržováním lidských práv problémy. A tak demokratický Izrael, který zajišťuje svým arabským spoluobčanům standardní demokratická práva, je odsuzován jako pomalu jako nejhorší zločinec, ale jeho soudci - převážně arabské země, tolik práv křesťanům a židům, nedávají. Navíc v mnohých z nich je konverze z islámu na jinou víru trestána smrti. Takové státy nemají žádné morální právo kritizovat jiné. Tato instituce slouží jen pro vyřizování účtů muslimských zemí s Izraelem a nejlepší by bylo její zrušení.

31 0
možnosti
JL

Děkuji za zajímavé informace. OSN je ještě horší spolek, než jsem předpokládala (a to mé mínění v posledních letech kleslo hodně nízko).

9 0
možnosti
Foto

Já bych to negeneralizoval na OSN. Ale jeho některé části jsou opravdu tragické.

4 0
možnosti
PB

P19e24t15r 64B19u13r26i92a59n

19. 7. 2018 11:30

Karma, souhlas.

17 0
možnosti
Foto

Jak tedy v OSN, zdůrazňuji v OSN chcete prosazovat lidská práva, vlajkovou loď Západu, humanitárně bombardujícího kdejaký stát (Srbsko, Libye), když opustíte Radu OSN pro lidská práva jako orgán, který je určen pro jejich prosazování,.?

Nestačí říci A, je nutné říci B i C,

2 10
možnosti
Foto

ještě je tu EU a Rada Evropy (taková "evropská OSN"), mohou tlačit na OSN, aby UNHCR fungovala jinak. Pokud má UNHCR za členy Saudskou Arábii a Irák (viz http://www.reflex.cz/clanek/komentare/76951/absurdita-pokracuje-cesko-plati-osn-pres-500-milionu-v-rade-pro-lidska-prava-je-i-saudska-arabie-ci-irak.html), tak to fakt nemá smysl podporovat a mělo by se to rozpustit jako původní Komise a následně by OSN měla zřídit něco jiného na základě jiných pravidel.

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.